Bucuresti

IgienaServ.ro - Din pasiune pentru servicii operationale de curatare hote pentru buna functionare a echipamentelor electrocasnice si pentru eliminarea riscurilor asociate cu pericolul incendiului


IgienaServ.ro – Din pasiune pentru servicii operationale de curatare hote pentru buna functionare a echipamentelor electrocasnice si pentru eliminarea riscurilor asociate cu pericolul incendiului

Detalii

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
Igiena Serv
Vizualizari
453

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hota este un aparat electrocasnic utilizat in mare masura in numeroase domenii ale vietii. In Romania exista anumite companii care asigura servicii corespunzatoare de curatare hote realizate de o echipa specializata in acest domeniu astfel incat dvs. sa beneficiati de cele mai bune conditii. Principala intrebuintare a hotei are rolul de a absorbi atat mirosurile din bucatarie si aburii, eliminand astfel raspandirea in alte camere a emanatiilor placute sau neplacute realizate in timpul pregatirii alimentelor, fie din cadrul bucatariei din locuinta, fie din bucatariile industriale din cadrul restaurantelor sau cafenelelor.

Stiati ca serviciul de curatare hote previne numeroase probleme si prelungeste durata viata a hotelor?
Procedurile de curatare a hotei sunt esentiale si trebuie realizate periodic astfel incat sa evitati riscurile asociate cu defectarea acestui tip de aparatura electrocasnica. Prin urmare, serviciile de curatare hote sunt esentiale!
Stiati ca daca nu curatam periodic electrocasnicele acestea sunt predispuse sa se defecteze si, in cazul hotelor, sa provoace riscuri asociate cu incedierea incaperii in care sunt instalate?

IGIENA SERV – Serviciu operational creat special pentru curatarea hotelor prin intermediul unei echipe specializate in intretinerea activitatilor din bucatarie
Compania IGIENA SERV recomanda serviciul operational de curatare hote prin intermediul unei echipe specializate angajate in realizarea celor mai complexe proceduri de igienizare a aparaturilor electrocasnicelor. Compania dispune de toate produsele si echipamentele necesare pentru savarsirea celor mai bune lucrari de curatenie si intretinere a produselor din spatiile dvs.
Este recomandat sa apelati la serviciile specialistilor deorece nu cunoastem intreg ansamblul elementelor si mecanismelor de functionare ale componentelor hotei si riscati sa generati pagube ce pot fi evitate, fara a risca costuri suplimentare in privinta reparatiilor ulterioare.

Igienaserv.ro se remarca prin calitatea serviciilor de curatare hote pe intreg teritoriul Romaniei
Ceea ce realizeaza angajatii firmei este sa curete in totalitate nu doar hota, dar si sistemul de ventilatie al acesteia, precum si tabulatura.
Echipa de specialisti de la IGIENA SERV curata in totalitate nu doar hotele, ci si sistemele de ventilatie ale acestora si, in plus, acestia:
  • Testeaza si verifica buna functionare a tuturor pieselor, elementelor si componentelor numeroaselor tipuri de hote si controleaza fiecare caracteristica din intreg ansamblul acestor elemente.
Asociati buna functionare a hotelor cu serviciul de curatare a lor
Principalul risc asociat cu functionarea la capacitate maxima a hotelor consta in faptul ca reziduurile, la un moment dat, se pot inflama si astfel se poate declansa un incendiu. In plus, daca filtrele nu sunt curatate (fara a fi nevoie sa fie inlocuite!) apare riscul de a emana diferite bacterii ce se dezvolta in interiorul sistemului de ventilatie ceea ce poate avea consecinte grave asupra sanatatii celor ce isi indeplinesc activitatile in spatiile in care hotele sunt instalate si utilizate constant.
Prin urmare, o simpla activitate de curatare a hotelor, realizata periodic imbunatateste considerabil durata de functionare a acestor electrocasnice si elimina complet riscurile asociate pericolelor.

IgienaServ.ro – Servicii operationale de dezvoltare a activitatilor semnificative din viata dvs.
Igiena Serv este prezenta pe piata serviciilor operationale din Romania inca din anul 1999, iar personalul calificat al acestei firme acumuleaza, cu fiecare proiect, o experienta ce fundamenteaza cele mai bune servicii ce: alpinism utilitar, asigura servicii de curatenie generala, ofera servicii de desfundare conducte, precum si de deratizare si dezinfectare si multe altele ce pot fi descoperite daca accesati site-ul www.igienaserv.ro

Pentru mai multe informatii despre sistemul de curatare hote oferit de Igiena Serv accesati site-ul firmei sau sa luati legatura cu un consultant al firmei si apelati la numarul: 0722672774.

Autor