Bucuresti

Impact Fair

Impact Fair - Târgul cadourilor cu suflet

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Impact Hub
Vizualizari
885

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 5 decembrie 2014 - Sambata 6 decembrie 201411:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

În primul weekend de iarnă, în preajma zilei de Sf. Nicolae, pe 5 și 6 decembrie 2014 Impact Hub București organizează în cadrul Impact Festival, Târgul cadourilor cu suflet, o expoziție cu vânzare ce va reuni peste 20 de organizații și producători locali.

Iată doar câteva din ideile de cadouri ce vor fi disponibile la târg: jucării și cadouri creative pentru copii mici și mari, genți și portofele din bannere reciclate, decorațiuni pentru Crăciun din hârtie creponată, dulceață facută la ceaun pe foc de lemne, sacoșe și genți din bumbac 100%, lucrări în ediții limitate ale artiștilor români, produse locale din Transilvania, coșuri de cadouri și multe altele.

Printre expozanți se numără: Upside Down, Colorhood, La Jie Boutique, Mercy Charity Boutique, WoodbeNice, Cooperativa de Artă, Fundația Inimă De Copil, Atelier Simpluș, Bebetărie, Dulce a la Mir, Sunday Bagel, Bunicel, Simona Opriș, Fab Lab, Pimp the Garbage, Delice Corner, Concordia, Atelierul de Pânză, Transylania, Mandra Chic, Ergo-mestesukar, Meșterii din Spanțov, Remesh și Spheric.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta