Bucuresti

ImprOshow - Freeze - Primii Cinci Ani

ImprOshow - Freeze - Primii Cinci Ani

Detalii

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
Restaurant Elisabeta
Vizualizari
547

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oare azi cine voi fi? Dacă ne-ai întreba ce am făcut în ultimii cinci ani, ți-am răspunde că am fost super-eroi. Dacă nu ne întrebi, înseamnă că știi. Înseamnă că te-ai întâlnit cu noi când ne-am unit super-puterile pentru tine pe scenă, la festivaluri, la evenimente, la team-buliding-uri și ateliere, în parc, în autocar, în București, în țară sau chiar până în Austria.
Când am urcat pe scenă, am devenit din oameni obișnuiți, personajele poveștii pe care tu ai vrut să o vezi, într-un spectacol interactiv de improvizație teatrală, fără regie, fără scenariu. Iar puterile ni le-ai dat tot tu prin râsul, aplauzele și ideile tale, pe care noi le-am pus în practică. Am făcut totul pentru ca tu să rămâi de fiecare dată cu zâmbetul pe buze după întâlnirea cu noi. Asta ne-a făcut să ne simțim ca niște adevărați super-eroi!

Au trecut cinci ani în care am improvizat și ne-am distrat împreună. Vrem să sărbătorim alături de tine acești cinci ani minunați. Vino să ne regăsești așa cum ne-ai cunoscut, să ne vezi cum am evoluat și să afli ce ne-am propus în continuare! Pentru că ultimii cinci ani nu au fost decât primii cinci!

Trupa Freeze te invită la „ImprOshow - Freeze - Primii Cinci Ani” vineri, 27 februarie 2015, de la ora 20, la Restaurantul Elisabeta.
Intrare: 25 RON.
Rezervările se fac telefonic

Trupa Freeze înseamnă actorii improvizatori Adriana Bordeanu, Andrei Teleleu, Ciprian Nemeșiu, Florin Lungu, Marius Matei (Giovanni) și maestrul Vlad Pasencu. De-a lungul acestor cinci ani ne-am bucurat să ne fie alături și Iulia Brezeanu, Raluca Urea, Adi Antochi și Dragoș Muscalu.

Filtre

Tip eveniment: Spectacole
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta