Bucuresti

Improvizatie aplicata in business

Improvizatie aplicata in business | Invitatie CODECS la workshop demonstrativ | 7 mai 2014

Detalii eveniment

Telefon
0212525282
Web
www.codecs.ro
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Apartine de
CODECS
Vizualizari
1207

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 7 mai 201418:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala”cu unworkshop demonstrativ dedicat temei Improvizatie aplicata in business.

Workshopul, organizat de CODECS si Improvizatie.ro, va avea loc miercuri, 7 mai 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.
Improvizatia ajuta la transformarea dintr-o organizatie care doar reactioneaza la stimuli intr-una care anticipeaza si se adapteaza, o organizatie care invata. Workshop-ul va face o introducere in dezvoltarea acestei noi atitudini de la nivelul organizational: atitudinea de invatare.

Workshop-ul va fi sustinut de Bogdan Grigore si Corina Anghel.
Bogdan Grigore este trainer Apple in Romania pentru training-urile de vanzari si softskills pe care le livreaza dealerilor si resellerilor. Bogdan aduce o noua perspectiva asupra trainingului imbinand creativ pasiunea pentru dezvoltarea echipelor si teatrul de improvizatie. In prezent Bogdan este Apple Certified Sales Trainer si Managing Partner Improvizatie.ro.
Corina Anghel are experienta in recrutare si consultanta in management si resurse umane. A fost implicata in proiecte de learning & development pentru companii precum: ERRICSSON, ORANGE, BCR, PETROM etc. A livrat workshop-uri pe well-being, comunicare, creativitate, mangementul schimbarii etc. si a absolvit atat economia (management economic) cat si psihologia.

De ce sa participati la workshop-ul Improvizatie aplicata in business?
§Pentru ca mediul de business se confrunta constant cu provocari si este important sa va dezvoltati abilitatile de a actiona si reactiona spontan si adaptat si de a invata continuu
§Pentru ca orice companie trebuie sa isi provoace constant pattern-urile pe care le foloseste si sa isi exerseze creativitatea, pentru a se mentine competitive
§Echipele trebuie sa fie pregatite sa faca fata acestor provocari, adaptandu-se si oferind performanta

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Toti participantii care vor recomanda acest eveniment si altor persoane, iar acestea se vor inregistra folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS, si vor participa, vor primi o carte de la Editura CODECS – “Spune drept sau o sa te comporti stramb”, Autor Abe Wagner.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Workshopuri