Bucuresti

“În pronunțare” - un debut regizoral curajos intră în cinematografe din 7 decembrie

Detalii

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
36

Voteaza & Distribuie

Descriere

În pronunțare” - un debut regizoral curajos intră în cinematografe din 7 decembrie

Debutul în lungmetraj al Mihaelei Popescu îi aduce în fața publicului pe Dorotheea Petre și Cuzin Toma într-un singur personaj. Filmul va fi difuzat în București și în țară începând cu luna decembrie.
„În pronunțare” este o dramă suprarealistă despre un judecător care se confruntă cu cazuri penale comune, un tată muribund și o căsnicie nefericită, ducând permanent o luptă interioară între latura sa animalică și cea rațională.
Filmul a fost selecționat la Berlin CriticsWeek în februarie 2018, iar din distribuția sa fac parte și Olimpia Melinte, Liliana Mocanu, Teodor Corban, Alexandrina Halic, Ion Arcudeanu, Crenguța Hariton, Cosmin Pană, Constantin Cojocaru, Ion Grosu, Mădălin Mandin, Francesca Leonte și LauretteAtindehou.
O experiență vizuală intensă,„În pronunțare” îi va purta pe spectatori prin culoarele întunecate ale legii interioare care îl forțează pe personaj să-și confrunte episoadele violente din viața personală.
Scenariu, regia și montajul sunt realizate de Mihaela Popescu. Ea este autoarea scurtmetrajului „Plimbare”, prezent în 2015 la festivalurile de la Locarno, Brussels, Thessaloniki, Namur, dar și a documentarului scurt „On Another Corner” care a avut premiera la Festivalul de film documentar Leipzig.
Filmul este produs de Saga Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în coproducție cu Motion Picture Management și Raza Studio, cu susținerea Societatății Române de Televiziune și este distribuit în România de Bomb Film Production.
Parteneri: Cinema Muzeul Țăranului Român, Cartierul Creativ Carolina
Parteneri Media: Aarc.ro, dinfilme.ro, DivaHair.ro, IQADS, Cinemagia, Cinepub, MovieNews.ro, Radio România Cultural, Revista Psychologies.
Urmărește pagina de Facebook pentru programul de difuzare în cinematografele din București și din țară.
Regie, Scenariu și Montaj: Mihaela Popescu
Cast: Dorotheea Petre, Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Liliana Mocanu, Teodor Corban, Alexandrina Halic, Ion Arcudeanu, Crenguța Hariton, LauretteAtindehou, Cosmin Pană, Constantin Cojocaru, Ion Grosu, Mădălin Mandin; Francesca Leonte
Producător: Alexandru Teodorescu
Imagine: Marius Panduru R.S.C.
Sunet:Sebastian Sebastian Zsemlye.
Scenografie: Cristian Niculescu
Costume: Brândușa Ioan
Machiaj: Ioana Covali; Irina Ianciuș
Păr: Ștefan Enache; Margareta Ștefan
Trailer : https://vimeo.com/302044944