Bucuresti

Inalnire cu Mos Craciun

Vino sa il inalnesti pe Mos Craciun la Cine Grand Titan!

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Vizualizari
661

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 20 decembrie 2014 - Duminica 21 decembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vino să îl întâlnești pe Moș Crăciun la Cine Grand Titan!

Moș Crăciun își aduce desaga plină cu surprize la Cine Grand Titan! Copiii sunt așteptați și în acest weekend, de la ora 11.00, la Cine Grand Titan. Cei mici vor petrece două ore de poveste alături de Moș Crăciun, să îi spună personal ce ar vrea să primească de Crăciun!

Îndrăgitul Moș Crăciun vrea să afle de la copiii cuminți ce își doresc să primească în acest an, așa că a organizat o întâlnire specială cu cei mici. De asemenea, frumoasa Elsa a părăsit Regatul de Gheață și îl va însoți pe Moșul în cele două zile de distracție de la cel mai nou multiplex din București. Sub atenta supraveghere a Moșului, prințesa Elsa îi va învăța pe copii să facă propriile decorațiuni de Crăciun, în cadrul unor ateliere de creație special pregătite pentru petrecerea de la Cine Grand. Cu aceste decorațiuni personalizate, cei mici vor ajuta la împodobirea bradului Cine Grand, care va fi inaugurat pe 21 decembrie.

Așadar, anul acesta copiii din București vor avea ocazia de a-i spune Moșului exact ce își doresc de Crăciun. De asemenea, micuții vor putea repeta alături de Moș Crăciun poeziile pe care le-au pregătit pentru seara de 24 decembrie și îl vor provoca pe simpaticul bătrânel la jocuri interactive chiar în cinema.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: petreceri