Bucuresti

Începe concursul de talente HARD ROCK RISING 2017

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
319

Voteaza & Distribuie

Descriere

Începe concursul de talente HARD ROCK RISING 2017

Concursul internaţional HARD ROCK RISING ajunge în România şi în acest an şi le oferă tinerilor artişti şansa să se lanseze într-o carieră de succes. Marele câştigător va avea oportunitatea unică de cânta pe Hard Rock Stadium din Miami, iar toţi ceilalţi finalişti vor primi $1,000 USD, un premiu oferit de Fender şi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip.
“Hard Rock Rising este o competiţie globală unică, ce oferă artiştilor şansa să îşi facă talentul cunoscut şi să între în contact cu fanii.” a spus Shailyne Berges, Marketing Manager la Hard Rock International. “Muzicieni din 70 de ţări au luat parte la ediţia din 2016, iar fanii din întreaga lume au exprimat peste 175.000 de voturi. Competiţia din acest an va fi cel puţin la fel de puternică şi abia aşteptăm să îi dăm câştigătorului startul pe drumul spre succes, printr-o apariţie pe stadionul Hard Rock, în faţa câtorva mii de oameni.”

Ediţia de anul trecut s-a derulat şi în România, a reunit 9 trupe, iar câştigătorul pentru Hard Rock Bucureşti a fost trupa Fine Gentlemen.

Înscrierile din acest an se fac online pe HardRockRising.com, în perioada 2 – 29 martie. După înscriere, participanţii vor primi un link URL unic, pe care sunt invitaţi să îl distribuie pe platformele de socializare online, pentru a-şi încuraja fanii să îi voteze. Perioada în care se pot exprima voturile online este cuprinsă între 1 şi 6 mai 2017.
Artistul sau trupa care va dobândi cel mai mare număr de voturi online va fi câştigătorul unui „permis de liberă trecere” şi va intra direct în finala naţională a concursului. Alţi 3 finalişti vor fi selectaţi de echipa Hard Rock Cafe. Pe 24 mai un juriu format din reprezentanţi ai industriei muzicale din România va desemna câştigătorul, în cadrul unui concurs live, derulat pe scena din Hard Rock Cafe Bucureşti.

Apoi, un juriu format din profesionişti şi celebrităţi din muzica internaţională va selecta, din rândul câştigătorilor locali, patru finalişti regionali şi un câştigător al marelui premiu. Toţi vor primi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip şi un premiu oferit de Fender Instruments.
Marele câştigător va avea şansa de a cânta pe Hard Rock Stadium în pauza unui meci de mare audienţă şi va beneficia de producţia unul videoclip profesional, ce va fi difuzat în reţeaua video Hard Rock Cafe din toată lumea.

HARD ROCK RISING este cea mai mare competiţie muzicală mondială, ajunsă în acest an la a şaptea ediţie şi derulată în 125 de locaţii Hard Rock Cafe din lume.
Este organizată în parteneriat cu ReverbNation, liderul mondial ce oferă muzicenilor independenţi mijloacele necesare pentru a se ocupa de fiecare aspect al carierei lor.
Platforma ReverbNation, unică în lume, include o comunitate de 4 milioane de artişti, din 100 de ţări şi dă muzicienilor încă neconsacraţi oportunitatea de a-şi propulsa cariera la un nou nivel, prin apariţia în faţa publicului din toată lumea.

Pentru regulamentul complet şi restaurantele participante vizitaţi www.HardRockRising.com.