Bucuresti

Incepe o cariera de succes vara aceasta!

Incepe o cariera de succes vara aceasta!

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
590

Voteaza & Distribuie

Descriere

Despre job-uri

Genpact doreste sa isi largeasca echipa de vorbitori de limbi straine, dornici sa isi construiasca o cariera in domeniul economic, al gestionarii relatiilor cu clientii sau in domeniul IT.
Pe langa cunoasterea la nivel avansat a unei limbi straine, exceptand

Despre Open Doors Genpact
Evenimentul se va desfasura in datele de 15 iulie si 22 iulie, in functie de disponibilitatea ta. In cadrul evenimentului vei interactiona cu reprezentantii companiei, vei experimenta mediul de lucru la Genpact si vei descoperi oportunitatile de cariera potrivite pentru tine. Este o experienta care te va ajuta sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si personal.
Inscrierea se face accesand http://www.123contactform.com/form-1001397/Open-Doors-Genpact

Despre Genpact

A luat nastere ca parte a General Electric si a fost infiintatin 1997, in India ca centru de servicii dedicat. Cu timpul, compania s-a dezvoltat nu doar in ceea ce priveste numarul de angajati, dar si prin prisma activitatilor preluate si a complexitatii acestora. In prezent, Genpact este una dintre cele mai mari companii de outsourcing si solutii pentru tehnologii din lume.

In cadrul Genpact, acoperim activitati care tin de
zona financiara(de la contabilitatea primara, pana la contabilitate generala, raportare si analiza),partea de supply chain(managementul comenzilor, achizitii, achizitii strategice, extinderea listei de furnizori).” (Monica Bristena Moldovean, Europe Commercial Operations)