Bucuresti

Indagra Food

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
Romexpo
Vizualizari
2971

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 29 octombrie 2014 - Duminica 2 noiembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Editia a VII-a a Targului international pentru industria alimentara – INDAGRA FOOD va avea loc in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, in cadrul Pavilionului Central Romexpo.

Un studiu publicat de Comisia Europeana in februarie 2012 arata ca industria alimentarasi a bauturilor este unul din sectoarele industriei cele mai dinamice si mai importante din Europa. Aceasta este compusa din aproximativ 310 000 de companii, in care sunt numarul angajatilor este mai mare de 4 milioane de persoane.Potrivit unui studiu realizat de Biroul statistic european, romanii cheltuiesc pe alimente30% din venituri, in timp ce la nivel european cheltuielile cu mancarea reprezinta maxim 15% din venituri.

Prin organizarea INDAGRA FOOD, ROMEXPO sprijina companiile care activeaza in industria alimentara, facilitand descoperirea si patrunderea pe noi piete de desfacere. La editia precedenta au expus companii din 14 tari: Albania, Bulgaria, Finlanda, Franta, Grecia, Italia, Lituania, Moldova, Polonia, Serbia, Slovacia, Turcia, Ungaria si Romania. Rezultatele editiei 2013 arata un interes crescut al companiilor din strainatate pentru sectorul alimentar din Romania. INDAGRA FOOD ofera, asadar, acces la cunostintele si experienta specialistilor romani si straini, punand accent pe potentialul de dezvoltare pe care aceasta industrie il poate avea. Acest eveniment reprezinta o platforma eficienta de networking si informare, cadrul ideal pentru prezentarea noutatilor, produselor si serviciilor din industria alimentara. Participarea la INDAGRA FOOD este esentiala pentru a fi informat in legatura cu initiativele si modificarile legislative, atat in Romania, cat si la nivel european.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta, Luna viitoare