Bucuresti

Informații despre microfoanele spion

Informații despre microfoanele spion

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 5 zile
Vizualizari
204

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Acum poți instala extrem de ușor microfoane spion în propria locuință. Sunt ieftine și extrem de utile dacă vrei să verifici fidelitatea partenerului de viață sau dacă dorești să fii la curent cu discuțiile care au loc între angajații din gospodărie atunci când tu nu ești acasă.

Calitățile unui microfon spion modern

Cu ajutorul tehnologiei GSM vei putea să auzi totul fără a fi demascat, deoarece microfoanele moderne au niște camuflaje excelente, nu produc niciun sunet, nici semnale luminoase. Sunt practic nedetectabile de către o persoană obișnuită.

Microfoanele discrete sunt dispozitive care trebuie totuși folosite cu maximă responsabilitate, deoarece se poate să îți aducă prejudicii de natură juridică. Există o mulțime de microfoane spion de perete sau de contact, fiecare cu utilizările sale proprii, cu funcții specifice. Microfoanele de perete au un grad mare de sensibilitate și capacitatea de a elimina sunetele ambientale deranjante, zgomotul de fond.

Funcționarea microfoanelor GSM este bazată pe tehnologia pe care o au și telefoanele mobile. Din acest motiv, nu trebuie decât să se introducă o cartelă SIM de către cel interesat pentru ca acesta să se poată conecta de la distanță, să asculte și chiar să înregistreze ce îl interesează.

Legătura se face printr-un semnalul wi-fi, tehnologie uzuală în prezent care este folosită așadar și în acest domeniu, al microfoanelor spion. Din momentul conectării dispozitivul spy va fi operațional și va putea capta audio timp de ore întregi, în funcție de capacitățile bateriei.

Know-how-ul microfoanelor spion este permanent perfecționat, așa încât în ultimii ani, aceste echipamente discrete de ascultare sunt introduse în diverse obiecte uzuale de camuflaj. Mai nou, pot ca să fie conectate direct la priză, motiv pentru care nu mai au nevoie nici măcar de baterii.

Cel mai important aspect este faptul că nu sunt limitate din punct de vedere al spațiului până la care se transmite semnalul, deoarece fiind vorba de conexiuni globale, microfonul poate fi activat de oriunde de pe planetă, fiind suficient un simplu apel telefonic.

Modelele de microfoanele spion, tot mai miniaturizate


Calitatea înregistrărilor este una profesională, cu toate că dimensiunile sale sunt acum miniaturale și gadget-ul în sine poate să pară unul fragil. Nu este deloc așa. Un microfon GSM este în cele mai multe cazuri unul foarte rezistent, dovadă că poate fi ascuns într-o varietate de obiecte, începând cu diverse aparate electrice, jucării de pluș, pixuri, ceasuri etc.

Miniaturizarea cardurilor și bateriilor, precum și a celorlalte componente ale unui astfel de microfon le fac din ce în ce mai ușor de instalat, iar capacitatea lor de stocare și performanțele în materie de claritate a sunetelor captate este tot mai mare.

Un microfon spion asigură cu succes ascultarea și înregistrarea convorbirilor, așa încât chiar merită să îți cumperi unul, având în vedere și prețul extrem de accesibil pe care acestea îl au în prezent.

Important este ca să te orientezi spre niște produse de calitate originale și să nu achiziționezi falsuri, chinezării de doi bani, care nu îți vor da satisfacția dorită. Un microfon spion nu trebuie să fie niciodată prea mare sau să aibă un led care să deconspire existența sa. E suficient să fie un accesoriu sau un obiect banal care poate fi poziționat lesne, fără a stârni bănuieli.

Ar trebui să verifici distanța dintre microfon și persoanele care urmează a fi spionate pentru că dacă ele sunt prea departe s-ar putea ca să nu obții rezultatul dorit. Sub nicio formă nu cumpăra microfoane spion care seamănă cu niște microfoane(!!!), deoarece ele pot fi mult mai ușor detectate.

Folosește cu responsabilitate un microfon spion!

Când vorbim despre microfoane și comunicații discrete, trebuie să recunoaștem cinstit faptul că oricine și-a dorit măcar o dată un astfel de microfon spion pentru a putea să cunoască o convorbire a unor persoane. Înainte de a a-ți cumpăra totuși un astfel de dispozitiv audio este foarte important să conștientizezi faptul că în marea majoritate a statelor nu se pot înregistra persoanele fără consimțământul lor.

Dacă ești descoperit, poți chiar să fi acționat în instanță și să suferi consecințe contravenționale sau penale. La achiziție, orientează-te prioritar spre acele microfoane spion care să se poată potrivi oriunde și pot ca să treacă complet neobservabile, chiar dacă ele sunt un pic mai scumpe decât cele de dimensiuni mai mari.

Un alt factor de care trebuie să ții cont la cumpărarea acestora este acela al înaltei sensibilități, deoarece o performanță audio deosebită o să îți permită ca să auzi ce se vorbește ori sunete ce te interesează, fără zgomot de fond, fără bruiaje enervante. De regulă, microfonul spion se utilizează atunci când o persoană are anumite suspiciuni sau îndoieli cu privire la credibilitatea cuiva: ele se pot utiliza acasă, la muncă sau în instanță.

Persoanele care apelează la această practică sunt acelea care doresc să afle un anumit mister, niște planuri, încearcă să clarifice o situație particulară, să se edifice legat de o infracțiune sau altă problemă juridică. Nu trebuie să folosești microfonul spion prea multă vreme, deoarece persoana își va da seama că este înregistrată. Deși tuturor ne plac filmele cu James Bond, în realitate lucrurile nu stau întotdeauna la fel ca pe ecran.

Dacă o persoană înregistrată te descoperă, poate să te acționeze în instanță. Aceia care fac înregistrări cu microfoanele spion arată că nu au încredere în cei din jur. Mai ales dacă este vorba de partenerul de viață acest fapt poate conduce la încheierea relației, care oricum scârțâia de mult.

Dacă persoana înregistrată recunoaște că a comis anumite infracțiuni, va trebui să depui mărturie în acest sens, pentru că altfel ai putea fi catalogat drept complice. Dacă o registrare s-a făcut cu aprobarea unui procuror, persoana în cauză nu are dreptul să reproducă ceea ce a auzit, pentru a nu compromite proba.

Având în vedere cele de mai sus, rezultă că este grozav să deții un microfon spion performant, dar trebuie să îl folosești cu o mare doză de discernământ.

Autor