Bucuresti

IngeniUS – proiectul in care inveti sa realizezi o campanie de promovare

IngeniUS – proiectul in care înveti sa realizezi o campanie de promovare

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
929

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul primei ediții a proiectului IngeniUS, care seadresează tuturor studenților pasionați de marketing și de publicitate. Proiectul creeză un cadru în care studenții cu noțiuni teoretice minime despre aceste domeniisă învețe modul de aplicare a cunoștințelorîn cadrul agențiilor de profil, prin realizarea și implementarea unei campanii de promovare.

Prima etapă din cadrul proiectului este conferința de deschidere cu tema „Prima mea campanie de promovare”, care va avea loc pe data de 7 aprilie 2014 în Amfiteatrul I, cădirea Angelescu din ASE, ora 13:30. Aceasta va fi moderată de Sergiu Floroaia și va aduce în fața studenților oameni care au reușit să transforme pasiunea pentru marketing și publicitate într-o carieră, precum Bogdan Naumovici, Ioana Filip, Bogdan Olteanu și Elena Dobre.

În perioada 28aprilie - 9 mai se va desfășura a doua etapă a proiectului. Aceasta constă în 6 traininguri și workshopuriîn cadrul unor agenții de publicitate precum Leo Burnettși Golin Harris, unde studenții vor avea ocazia să învețe cum se realizează o campanie de promovare de la A la Z.

G
ândirea campaniilor de promovare se va desfășura în perioada 10-20 mai. În cadrul acestei etape studenții vor fi împărțiți în 5 echipe de câte 7 participanți și vor gândi propria campanie de promovare, pornind de la un brief. Fiecare echipă va avea un mentor care va ghida activitatea acesteia pe parcursul desfășurării proiectului. Cele 5 campanii vor fi jurizate de agențiile partenere, iar participanții vor primi feedback pe ceea ce au lucrat, urmând să implementeze campaniile realizate.

În finalul proiectului se vor pune bazele unei comunități pentru cei pasionați de publicitate şi de marketing, unde participanții vor avea oportunitatea să participe la traininguri, workshopuri și întâlniri cu oameni resursă.
Înscrie-te până pe 7 aprilie pe ingenius.aser.ro și arată cât ești de ingenios!
Persoană de contact:
Ioana Adriana Toma
Responsabil PR - Proiectul IngeniUS
Ioana.adriana.toma@gmail.com

Despre Asociația Studenților Economiști din România (ASER)


Asociația Studenților Economiști din România este un ONG înființat acum 15 ani, care dorește să dea posibilitatea studenților de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim în educație, în creativitate, în studenții care vor mai mult de la facultate, care sunt într-o continuă căutare de inovație, în viitorii oameni de succes.