Bucuresti

Ini Mini Maini Mo

Magicianul Robert Tudor - Ini Mini Maini Mo

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 4 zile
Vizualizari
900

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 8 noiembrie 201411:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Magicianul Robert Tudor - Ini Mini Maini Mo Sambata, 8 Noiembrie 2014, ora 11:00
Palatul National al Copiilor, Sala Mica, Bucuresti

INI MINI MAINI MO

Spectacol al Magicianului ROBERT TUDOR. Sigur acest salut va fi pe buzele tututror !

O oră de veselie, de interactiune si energie buna molipsitoare !!! Muulte surprize magice !

Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de marele magician David Copperfield cu care s-a şi intalnit in repetate randuri. Robert Tudor: E drept ca l-au pasionat toate aceste cuvinte înca din copilărie: magie, magician, spectacole de magie, iluzii, iluzionism, până şi-a dorit să devină magician. Iar astăzi, Magicianul Robert Tudor mai este numit în spectacolele de magie pentru copii şi “Magicianul Looney”. Magicianul Robert Tudor spune: “Magia înseamnă mai mult decât nişte trucuri, înseamnă, , entertaining, , şi o depaşire a limitei dintre imaginar şi real, iar pentru mine, este important ca spectatorii să plece după spectacolul de magie cu sufletul plin, bateriile încărcate şi cu zâmbetul pe buze. Spectacolul de magie trebuie să fie distractiv, să te incite, să-ti pui semne de întrebare, să te uimească, să te bucuri…” Toate astea magicianul Robert Tudor le poate face prin prezentarea sa unică a numerelor de magie.

De mic a avut o pasiune pentru spectacole de magie. Avea 7 ani când a încercat primul număr de magie şi spune că vecinele, fraţii şi inclusiv mama au râs cu poftă de isprava sa de atunci. Abia la vârsta de 19 ani s-a implicat cu adevărat în lumea misterioasa a magiei, iar în 2004 a absolvit Şcoala de magie din Viena: Certificate Training Central Europe Vienna-Austria. Într-un cuvânt a devenit magician adevărat cu acte. Magicianul Robert Tudor este pentru copii.

Robert Tudor se mândreşte cu un portofiu complex de evenimente, numere de magie, tipuri diferite de spectacole de magie. Tudor spune: “Nu e nimic altceva care să mă faca mai fericit decât să răspândesc bucurie şi zâmbete prin magie, iar pentru mine, ca magician, este o onoare de fiecare data când sunt în faţa publicului şi prezint spectacole de magie. Îmi plac numerele de magie, showurile cu magie, lucrurile spontane, magice, trucurile cu cărţi, apariţiile si dispariţiile de obiecte sau persoane . Îmi plac râsetele, zâmbetele, îmi plac oamenii, iar ceea ce mă face cel mai fericit este ceea ce iubesc să fac!,,

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole