Bucuresti

Inna si Alexandra Stan, impreuna pe ringul de dans

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
461

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inna și Alexandra Stan, împreună pe ringul de dans

Inna și Alexandra Stan au împărțit ringul de dans în cadrul unui workshop susținut de Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați coregrafi români ai momentului. Cele două artiste au pus în scenă, alături de cursanții prezenți, coregrafii concepute de Emil Rengle pentru piesele care au ocupat primele locuri ale topurilor internaționale din 2014.Video-ul realizat în cadrul atelierului de dans poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=Ad64iZz6oKo.

Workshop-ul susținut de Emil Rengle alături de coregraful Cristian Miron a fost ocazia perfectă pentru iubitorii dansului să învețe câteva secrete de la cei doi profesioniști. Invitate de onoare ale workshop-ului, Inna și Alexandra Stan au împărtășit și ele câteva dintre poveștile turneelor internaționale și ale spectacolelor impresionante pregătite de talentații coregrafi. Cursanții au avut ocazia unică de a petrece câteva ore alături de cei patru artiști, de la care au învățat mișcări și tehnici de dans noi.

„Ca director artistic și coregraf, este foarte important să descopăr noi talente, iar un astfel de workshop a fost ocazia perfectă de a o face. Mă bucur că Inna și Alexandra Stan au acceptat invitația mea și am fost onorat să împart cu ele ringul de dans. De-a lungul anilor am lucrat cu ambele artiste, însă la acest workshop am avut ocazia de a lucra în echipă și a fost o experiență inedită. Ne-am simțit excepțional,” a spus Emil Rengle, coregraf și director artistic.

Emil Rengle are o vastă experiență în showbiz-ul național și internațional. Cursurile de dans susținute de Emil în special în străinătate sunt unele dintre cele mai apreciate de către tinerii dansatori. Coregraful român este de 1 lună în Statele Unite ale Americii, unde are mai multe workshop-uri, iar în curând urmează să țină un curs de dans chiar în New York.

Despre Emil Rengle

Emil Rengle este un coregraf român în vârstă de 24 de ani. Denumit și „coregraful vedetelor”, Emil și-a câștigat renumele prin faptul că la doar 18 ani a devenit cel unul dintre cei mai buni dansatori și coregrafi din România. Artistul și-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).
În ceea ce privește activitatea profesională a coregrafului Emil Rengle în România, acesta a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari ale industriei muzicale românești, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. În prezent, Emil este coregraful oficial al emisiunii „Vocea României”. În același timp, tânărul coregraf susține și work shop-uri de dans și coregrafie, atât în România, cât și în străinătate, prin intermediul cărora împărtășește tinerilor din cunoștințele sale în domeniu.