Bucuresti

Innovet

Innovet

Detalii cabinet veterinar

Adresa
Bucuresti, Strada Barierei, nr. 32
Telefon
0213164499, 0744373353
Web
http://innovet.ro/
Social links
Categorie
Cabinete veterinare
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
2159

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet veterinar

Innovet Bucuresti

Servicii:
1. Consultatii, tratamente
2. Chirurgie
3. Ecografie
4. Radiologie
5. Diganostic de laborator
6. Terapia intensiva si postoperatorie
7. Alimente dietetice
8. Pasaport pentru animale de companie
9. Microcipuri.

Infiintata in anul 1995, Innovet isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

In calitate de unic distribuitor pentru Romania a firmelor KEPRO (Olanda), DIAFARM (Danemarca), INNOVET (Italia), JONKER PETFOOD (Olanda) precum si de distribuitor local al firmelor BIOMILL, SOGEVAL, FORT DODGE, PRODIVET, COTECNICA, DINGO NATURA, INTERVET, RICHTER PHARMA, etc. vom incerca sa acoperim cerintele proprietarilor de animale sau ale medicilor veterinari cu o gama vasta de produse.

Ceea ce isi propune firma Innovet este sa efectueaze servicii medicale veterinare complete si la cel mai inalt profesional. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor si serviciilor Innovet.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Orar cabinet veterinar

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 14:00