Bucuresti

Inscrieri in concursul national de design de carte „Cele mai frumoase carti din Romania” 2018

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
669

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

ÎNSCRIERI
#CMFC 2018
ediția a VII-a Editurile, autorii, graficienii, designerii de carte, ilustratorii din România și Republica Moldova pot înscrie cărți apărute în ultimul an în concursul național de design de carte. Înscrierile au loc până pe data de 3 august.

MODALITĂȚI DE ÎNSCRIERE
Formularul online poate fi completat accesând link-ul de mai jos:
https://goo.gl/forms/vG1iFY0x5VYsfP3F2
Se va trimite un exemplar al cărții la:
Galeria Posibilă, Str. Popa Petre nr.6, București
În atenția doamnei Andra Pavel
Telefon: 0735 875 758

Regulamentul concursului pe Facebook >>>>> https://www.facebook.com/notes/cele-mai-frumoase-carti-din-romania/au-%C3%AEnceput-%C3%AEnscrierile-la-concursul-na%C8%9Bional-de-design-de-carte-cele-mai-frumoas/1715356268561498/

Cele mai frumoase cărți din România (CMFC) este singurul proiect cultural cu desfășurare anuală, dedicat designului de carte, dimensiunii artistice a cărții văzută ca obiect. Proiectul reinstituie designul de carte ca reper în relația cititorului cu cartea. Proiectul a fost inițiat ca platformă de dezbatere pe tema designului de carte, atât pentru profesioniștii din lumea editorială, cât și pentru designerii, graficienii independenți și publicul larg, oferind un cadru de apreciere și o perspectivă internațională.

Organizator: Galeria Posibilă & GRAPHO_MAT
Inițiator: Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură

Parteneri: Institutul Francez din Bucureşti, Biblioteca Naţională a României, Muzeul Național al Hârților și Cărții Vechi, Dacia Renault, Tact, Asociația pentru Performanță și Cultură, Galeria Posibilă, GRAPHO_MAT, UNARTE, Fotogalerie Wien, SwitchLab, FABRIK, The Institute, Kyralina.