Bucuresti

Inscrieri Battle of Songs 2011

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
742

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 1 august 2011 - Luni 8 august 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cea de-a cincea editie a concursului BATTLE OF SONGS debuteaza in luna august. La fel ca si in anii trecuti, competitia ramane deschisa tuturor creatorilor de muzica, amatori sau profesionisti, din Romania si din strainatate.


Incepand cu data de 1 august, doritorii se vor putea inscrie pe site-ul concursului – www.battleofsongs.com. Regulamentul concursului, incluzand conditiile de inscriere va fi postat pe site.


BATTLE OF SONGS se desfasoara in parteneriat cu Durex, brand care a fost alaturi de concurs si la prima editie din anul 2007. Si in acest an Durex ofera marele premiu, in valoare de 5000 de euro.


BATTLE OF SONGS este primul concurs de compozitie din Romania rezultat dintr-o initiativa privata, castigatorii fiind recompensati cu premii in bani sau produse.


Anul acesta juriul este compus din George Zafiu (Europa FM), Andrea Berghea (Kiss FM), Dragos Vulgaris (ProFM), Denis Ciulinaru (National FM), Cornel Ilie (Vunk), Bogdan Pavlica (Radio Romania), Manuel Dinculescu (Radio 21), George Hora (compozitor, castigator Battle Of Songs 2008), Catalin Muraru (Roton), Edi Enache (Urban.ro).


BATTLE OF SONGS este prezent pe internet la adresa www.battleofsongs.com si in retelele sociale, pe Facebook (http://www.facebook.com/pages/BATTLE-OF-SONGS/124665947617197) si Twitter (http://twitter.com/BattleOfSongs).