Bucuresti

Intalnire de sprijin pentru perioada de doliu

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
742

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iubim, ne atasam, vrem ca relatiile frumoase sa dureze vesnic … cand moare cineva drag, totul se schimba!

Ce este "ARTA DE A PIERDE"? Este drumul de la soc la jelire, de la adaptare la acceptare a vietii in lipsa persoanei dragi.

Sambata, 27 octombrie 2012, intre 10.00 si 12.30 Asociatia "Exista viata dupa doliu!" organizeaza o noua intalnire la biblioteca! Intalnirea e deschisa tuturor celor care au pierdut recent o persoana draga si vor sa invete, impreuna cu alti oameni care trec prin situatii similare, care sunt manifestarile "normale" in perioada de doliu si ce pot face pentru a o parcurge mai usor.

Poate te gandesti ca vei intalni niste "necunoscuti", ca nu vei sti cum sa te comporti, ca te vei simti inconfortabil. Aceste temeri au existat in inimile tuturor celor care au avut curaj pana acum sa participe. Iar ele au disparut dupa primele 30 de minute, topite de ceaiul si zambetele calde, poate si de imbratisari, pentru cine "indrazneste" :)

Doliul este ca o calatorie lunga, mai usor de parcurs alaturi de oameni care inteleg durerea. Invatam aici cum sa alegem cele mai potrivite metode terapeutice, discutand cu specialistii prezenti despre tipurile de servicii de asistenta psihologica "eficiente" in travaliul de doliu. Livia si Alex Caciuloiu, psihoterapeuti (voluntari de suflet in cadrul Asociatiei "Exista viata dupa doliu!") vor citi povesti terapeutice menite sa faciliteze gasirea de noi semnificatii pentru ce s-a intamplat.

Unde? In acelasi loc de poveste numit Biblioteca "Marin Preda". Adresa este Str. Stirbei Voda, nr.168, sector 1, Bucuresti (zona Eroilor), chiar vizavi de Judecatorie.

Participarea este gratuita. Donatiile simbolice sunt binevenite si sunt folosite pentru organizarea intalnirilor urmatoare. Numarul de locuri este limitat, pentru a asigura un cadru cat mai confortabil.

Pentru a confirma participarea, este suficient un email la contact@existaviatadupadoliu.ro sau telefon ori SMS (cu oras, nume si data intalnirii) la 0745.55.66.02.

Ce e special la aceste intalniri ? Nimeni nu se mai simte singur(a) si aflam ca durerea va deveni mai suportabila cu timpul! Stiti ca ne gasiti o data pe luna la biblioteca. Si va asteptam cu drag si cu cateva surprize placute!

Filtre

Tip eveniment: Evenimente sociale