Bucuresti

Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala

Detalii

Telefon
0733107845
Pret
220 EUR
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
CODECS
Modificat
acum 2 luni si 4 zile
Apartine de
CODECS
Vizualizari
934

Voteaza & Distribuie

Descriere

SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training cu durata de 2 zile permite cursantilor sa isi insuseasca un set de principii, bazat pe intelegerea de sine, increderea si eficacitatea personala. Abordarea schimbarii ca pe o temelie a transformarii personale si organizationale.

OBIECTIVE Obiectivele programului sunt:
  • Insusirea unui set de principii care le va schimba atat viziunea asupra propriei vieti, cat si performanta in munca
  • Dobandirea a mai multa intelegere de sine, incredere, eficacitate personala, capacitate de a aborda provocarile si oportunitatile din munca lor.
COMPETENTE ACOPERITE Dupa parcurgerea programului de training participantii vor stapani urmatoarele principii:
  • Modelul integritatii
  • Exercitati-va responsabilitatea
  • Stapaniti momentele cheie
  • Clarificati-va viziunea
  • Definiti-va scopul
  • Actionati cu integritate
  • Pretuiti ceea ce sunteti
Durata: 2 zile

Perioada: 22-23.06.2014

Pret: 220 euro + TVA

Locatie: sediul CODECS din Str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti

Trainer: Augusta Romanta, MBA Consultant Senior

Augusta Romanţa are 16 ani de experienţă managerială şi peste 12 ani de experienţă în programe de pregătire profesională continuă, în calitate de partener CODECS. A absolvit programul de MBA (Master Of Business Administration) al Open University Business School UK şi este trainer certificat Zig Ziglar România. Este de peste 10 ani, tutor acreditat Open University Business School pentru programele: Oameni si Organizatii, Finante si Marketing, Viziune Integrata, Managementul Performantei si Schimbarii.
Experienţa managerială dobândită în domenii de interes precum cel financiar-bancar, advertising sau consultanţă şi formare profesională, îi conferă acum Augustei, competenţe manageriale care îi permit abordarea unor programe de training, precum: Finanţe pentru non-finanţişti, Costuri şi Bugete, Centre de Profit, Management şi Leadership, Vânzare şi Negociere, Tehnici de prezentare şi comunicare, Relaţii cu clienţii, Inteligenţă Emoţională
Crezul Augustei este acela că dezvoltarea personală şi profesională a fiecăruia dintre noi, trebuie să fie continuă, daca ne dorim performanţă şi rezultate sustenabile în tot ceea ce facem.