Bucuresti

Internity Carrefour Colentina

Internity Carrefour Colentina

Detalii magazin gsm

Adresa
Bucuresti, Soseaua Colentina, nr. 426-426 A, Sector 2
Telefon
0216556833, 0765232647
Web
http://www.internity.ro
Categorie
Magazine Gsm
Modificat
acum 2 saptamani si 23 ore
Apartine de
AFI Palace Cotroceni
Vizualizari
1546

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin gsm

Internity - dealer Cosmote

Avenir Telecom Romania, parte a grupului international Avenir Telecom, reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de echipament si servicii de telecomunicatii din Europa detinand peste 680 de magazine in 6 tari: Franta, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Bulgaria, Romania. Listat la Bursa de Valori din Paris, grupul francez continua sa-si consolideze pozitia pe piata GSM prin strategia sa multi-channel, de retailer si de distribuitor.

Conceptul de magazin specializat in telefonie mobila implica o experienta unica pentru client, datorata atat unui mediu de cumparaturi simplu si bine organizat, cu atmosfera prietenoasa si atitudine profesionista, dar si a varietatii de produse disponibile la raft, a serviciilor pre- si post-vanzare. In prezent, reteaua detine 106 de magazine, amplasate preponderent in centre comerciale, pozitionate strategic pentru a facilita accesul clientilor.

Internity, marca prin care Avenir Telecom opereaza in Romania pe segmentul retail, ofera produsele si serviciile operatorului de telefonie mobila Cosmote, dar si o gama de produse si accesorii GSM proprii. Internity confirma pozitia de furnizor de servicii totale de telecomunicatii oferind o gama larga de produse si servicii GSM care sa faciliteze o experienta inovatoare de conectare internumana, acasa sau la birou, prin comunicare, distractie si interactivitate, design si functionalitate.

In parteneriat cu Cosmote, Internity promoveaza pachete de servicii si telefoane mobile perfect adaptate nevoilor consumatorilor,promotii dedicate si programe de loializare, punand accent pe calitate la cel mai bun pret. Cea mai variata gama de accesorii GSM este prezenta in magazinele Internity pentru a intampina cu succes dorinta clientilor de a personaliza si accesoriza telefoanele cu cele mai noi si la moda echipamente.

Orar magazin gsm

Luni - Joi: 9:00 - 22:00
Vineri - Duminica: 8:00 - 22:00

Filtre magazin gsm

Program extra: Sambata, Duminica