Bucuresti

Învață limba coreeană cu History

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
262

Voteaza & Distribuie

Descriere

Învață limba coreeană cu History
Ești fan al muzicii kpop și îți place limba coreeană? Ai vrea să înveți limba coreeană dar nu știi de unde să începi? Nimic mai simplu: dacă achiziționezi un bilet la concertul pe care History îl va susține în România, ai șansa de a câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele două cursuri de limbă coreeană, puse la dispoziție de Centrul de Studii Româno – Coreene (CSRK) și Universitatea Româno-Americană. La concurs participă biletele achiziționate în perioada 03-19 februarie. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data de 20 februarie, iar cursul va începe pe data de 22 februarie, sub îndrumarea unui profesor vorbitor nativ de limba coreeană și se va întinde pe durata unui an universitar.
History, considerată de critica muzicală dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formația îi are în componență pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong. Muzica celor cinci se bucură o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out, o premieră pentru concertele care au avut loc până acum în România.
Concertul va avea loc sâmbătă 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu orele 18:00.
Aflată pentru prima oară în România, formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară senzațională.
Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar următoarele categorii de bilete, numărul acestora fiind limitat:

  • Categoria II - 100 Lei.
Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos

Organizatori:
Kompas Events, în parteneriat cu Mall 4 Art și Centrul de Studii Româno - Coreene (CSRK)

Parteneri media: Music Chanel

Mai multe informaţii despre acest eveniment dar şi despre alte concerte găsiţi pe: www.kompasevents.ro şi www.facebook.com/kompasevents

Link videoclip trupă:
https://youtu.be/Sa7QfiKGvfk

Link mesaj video către fanii din România și turneul european:

https://youtu.be/uxVKXcBGocw