Bucuresti

Invatarea limbii engleze la o varsta frageda - Hello, English Summer

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
740

Voteaza & Distribuie

DescriereStudiile recente au descoperit ca cel mai bun moment ca un copil sa invete o limba straina sunt primii trei ani de viata. In acea perioada, limba se asimileaza natural, la fel ca si cea materna. La varsta prescolara se pun bazele gandirii, limbii vorbite, viziunii lor asupra lumii inconjuratoare, aptitudinilor. Copiii care invata o limba straina au demonstrat calitati cognitive mai pronuntate, mai ales in zona creativitatii. Cat despre cei care au invatat mai mult de o limba straina, acestia au demonstrat rezultate mai bune la testele standardizate.


De altfel succesul predarii limbilor straine de la varste fragede este dovedit si in cazul gradinitelor care educau copii ai imigrantilor in Suedia. In aceste gradinite se pot gasi copii de trei ani care vorbesc trei limbi straine, fluent. Suedia este una din tarile cu rata cea mai mare de eruditie din lume. Se foloseste mult stimularea senzoriala si joaca, combinate cu invatarea unei limbi straine.


Cei mici invata ascultand, vazand, imitand si repetand, iar pana la 12 ani creierul nostru e ca un burete. De asemenea, exista studii care afirma ca invatarea trebuie sa se bazeze pe aptitudinile celor care invata, iar activitatile sa se adapteze in functie de acestea - Teoria Inteligentelor Multiple a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard. Pe aceste studii s-au bazat si profesorii centrului de invatare a limbii engleze Shakespeare School cand au creat o metoda proprie de predare, interactiva si care se bazeaza pe aptitudinile cursantilor.


La Shakespeare School elementele noi sunt prezentare prin jocuri de rol in mici scenete de teatru, fotografii si sunete, jocuri amuzante, relaxate, cantece si filmulete. Copiii invata cu placere si sunt legati emotional prin diferite elemente pe parcursul procesului de asimilare – indragesc profesorul sau personajele din carti sau desene animate care ii ghideaza in lumea limbii engleze, pentru ca la varste fragede accentul cade in invatare pe planul emotional.


Pentru cei care vor sa experimenteze metodele de invatare Shakespeare School, cursul Hello, English Summer este ideal pentru vacanta. Creat pentru copiii intre 4 si 6 ani, la acest curs cei mici fac primii pasi in invatarea limbii engleze timp de doua saptamani, cate doua ore pe zi. Pentru ca totul se invata in joaca, ei nici nu-si dau seama cand asimileaza o multime de informatii. Pentru programari si alegera sediului si a perioadei potrivite, cei interesati sunt rugati sa sune la numerele de telefon 0755.132.228 sau 021.230.20.06.


___________________________________________________________________________


Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.500 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate, dupa ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, tabere de engleza in tara si strainatate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ si un program de mentoring pentru parinti.