Bucuresti

Invatarea prin ras - Curs de engleza "Stand Up Comedy"

Detalii

Telefon
0212302006
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
726

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu totii am auzit de terapia prin ras si stim ca rasul are efecte benefice asupra oamenilor la nivel muscular, nervos, respirator si psihic. Dar ce-ati spune de invatarea prin ras? Pentru ca informatiile sa fie sedimentate cat mai bine este nevoie de determinare, de repetitie si exercitiu, dar mai ales, este esential ca invatarea sa aduca placere si satisfactie.
La Shakespeare School vara aceasta se poarta invatarea prin ras la un curs engleza cu tema "Stand Up Comedy", la care tinerii isi perfectioneaza cunostintele de engleza, dar prind si curaj si fluenta in exprimare. Cursul este unul original, conceput de o echipa de profesori de la Shakespeare School astfel incat participantii sa asimileze in timp ce se distreaza. Activitatile ii ajuta sa capete incredere in sine si sa isi stapaneasca emotiile atunci cand vorbesc in public.
Prin elemente specifice jocurilor de scena din Stand Up Comedy, jocuri de imaginatie si spontaneitate, improvizatie si dezbateri in limba engleza, cursantii devin mai deschisi la dialog, mai sociabili si isi dezvolta creativitatea. "Toate aceste activitati distractive au dublu rol: ii fac pe cursanti sa invete cu placere limba engleza si ii stimuleaza sa fie originali si sa prinda curaj in exprimare. Este intr-adevar o experienta grozava pentru ei", afirma Ileana Netcu, coordonatorul echipei care a creat cursul.
Asadar, cursul este potrivit atat pentru tinerii dezghetati si glumeti care se viseaza artisti de Stand Up Comedy, dar si pentru cei care isi doresc sa invinga timiditatea si cea mai mare frica a oamenilor – vorbitul in public. Cursul de Stand Up Comedy este unul intensiv, de doua saptamani cu sedinte de doua ore pe zi, iar participantii pot alege perioada si sediul Shakespeare School cel mai apropiat sunand la 0755.132.228 sau 021.230.20.06.
Cursul plin de umor se adreseaza tinerilor de clasele VII-VIII, iar pentru celelalte categorii de varsta sunt pregatite cursuri de engleza cu tematica medievala, cu binecunoscutele personaje Ziggy si Zaggy, de pregatire pentru examene internationale sau cluburi de conversatie cu profesor britanic.
Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.500 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate, dupa ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, tabere de engleza in tara si strainatate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ si un program de mentoring pentru parinti.

Filtre

Tip curs: Cursuri de limba engleza