Bucuresti

Invitatie la Hobby Expo

Invitatie la Hobby Expo

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Apartine de
Sun Plaza Shopping Center
Vizualizari
726

Voteaza & Distribuie

Descriere

Invitatie la Hobby Expo

De cele mai multe ori fericirea se ascunde la doar doi pasi de noi!
Intre 22-24 noiembrie 2013, noi, cei de la Pikaso Events, o s-o obligam sa se opreasca la Sun Plaza Shopping Center, unde vei descoperi o multime de variante de petrecere a timpului liber în sezonul de iarna.

Avand in vedere locatia intalnirii, așa cum ne-am asteptat, ne-au raspuns deja “Prezent !” o multime de “fanatici” din domenii extrem de variate. Impreuna vom porni intr-o calatorie antrenanta pe parcursul careia iti vei redescoperi entuziasmul copilariei.

Te asteptam cu un program zilnic de activitati distractive, workshop-uri de fotografie, colectionari, edituri cu cele mai noi si atractive titluri, demonstratii de gatit, mestesugari iscusiti , modelism si toate formele de jocuri si jucarii, atat pentru adulti cat si pentru pitici. Si ca veni vorba, pentru cei mici am pregatit o lume magica de hobby-uri si a activitati in care isi vor descoperi si dezvolta aptitudinile si talentele la atelierele mobile de creatie, pictura sau modelaj.

Exploratorii pot afla mai multe informatii despre ofertele agentiilor de turism, a pensiunilor si a centrelor de agrement din tara sau isi pot gasi cele mai ieftine si avantajoase oferte pentru vacanta. Cei mai activi vor beneficia de reducerile si ofertele magazinelor de echipament sportiv sau a salilor si centrelor de fitness. Artistii vor gasi cursuri interesante la care se pot inscrie: pictura, dans, desen, fotografie si multe altele. Si pentru ca ne lovim zi de zi de stres si cu greu gasim o clipa de liniste, am pregatit cateva spa-uri, saune sau zone de relaxare.

Singurul risc la care te supui este să pleci epuizat de-atata joaca, dar entuziasmat de noile tale descoperiri. Cred că suntem de acord că vei gasi cel putin un motiv să fii prezent, asa ca HAI! Planifica-ti o vacanta frumoasa si identifica un hobby care sa te faca fericit!

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.