Bucuresti

Iubirea are pret

Iubirea are pret

Detalii

Web
www.iubireaarepret.ro
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
953

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marti, 18 martie, “iubirea are pret” pe scena Hard Rock Cafe

Vita de Vie, Mihai Margineanu, Florin Chilian si Irina Sarbu vor sustine pe 18 martie, la Hard Rock Cafe, un concert caritabil pentru Cristi si Madalina. Pentru ei, iubirea are pret: 100.000 de euro. Aceasta este suma de care au nevoie, pentru ca Madalina sa faca transplant de maduva in Italia in cel mai scurt timp.

Madalina Neata este medic specialist la clinica Victor Babes si a fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica. Pentru a strange banii necesari pentru transplant, Cristi, sotul Madalinei, a demarat campania umanitara “Iubirea are pret”, impreuna cu prietenii si colegii sai. Din donatii si sponsorizari s-au strans pana in prezent peste 80.000 de euro. Madalina este pregatita pentru interventia care ii va salva viata si se afla internata in Bucuresti, pentru o ultima cura de tratament, cea de consolidare inainte de transplant. Mai este nevoie de mai putin de 20.000 de euro pentru ca Madalina sa poata ajunge la clinica din Pescara imediat ce se va gasi un donator compatibil.

Toti cei care vor sa participe sunt asteptati pe 18 martie la Hard Rock Cafe, la ora 20.00, pentru un concert special cu Vita de Vie, Mihai Margineanu, Florin Chilian si Irina Sarbu. Din vanzarea biletelor la concert si organizarea unor licitatii speciale il vom ajuta pe Cristi sa-i salveze viata sotiei lui.

Biletele pot fi cumparate online pe www.iubireaarepret.ro sau de la Hard Rock Cafe. Rezervari se pot face la nr. 0212066261.

Mai multe informatii despre campanie: www.iubireaarepret.ro sau www.facebook.com/iubireaarepret.