Bucuresti

Iulian Canaf & Excentric Band

Iulian Canaf & Excentric Band - concert de Valentine's Day la Hard Rock Cafe

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Apartine de
Hard Rock Cafe
Vizualizari
745

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 februarie 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Canaf Excentric Band se întoarce la Hard Rock Cafe
BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, joi, 13 februarie, începând cu ora 21:00, să întâmpini Valentine’s Day alături de Iulian și trupa sa, „Canaf Excentric Band", într-o zi specială, a îndrăgostiților de blues.
O categorie de bilete, cele cu loc VIP în fața scenei, este deja sold out!

Pe 13 februarie, la Hard Rock Cafe, scena îi aparține lui Iulian Canaf și trupei sale. Canaf Excentric Band se întoarce pentru a treia oară la Hard Rock Cafe, unul din cluburile în care se simte ca acasă. „M-am bucurat să descopăr că publicul îmbrățișează blues-ul cu bucuria cu care noi îl cântăm. La Hard Rock Cafe, în special, ne întâlnim cu un public de cunoscători, oameni care știu muzică și participă activ la spectacolul pe care încercăm să îl oferim. Abia aștept concertul de joi! Voi cânta cu toată inima mea! Let the good time roll! Vă îmbrățișez pe toți. ” – transmite Iulian Canaf.

Canaf Excentric Band s-a născut în urmă cu zece ani, dar a fost recunoscută în plan național abia în urmă cu trei ani, odată cu participarea solistului Iulian Canaf la Vocea României. Canaf a fost la vremea respectivă cel mai controversat concurent, având susținători fervenți, dar și contestatari. El are un timbru vocal aparte și o manieră interpretativă ieșită din tipare, care au adus comparații din cele mai măgulitoare: James Borwn al României, Ray Charles etc. Canaf cântă cu tot sufletul și transmite căldură și energie bună celor care vin la concertele sale. Pe scenă este însoțit de alți trei muzicieni pasionați de blues – Sorin Petrilă, Codrin Vieru și Vlad Apetroaiei. După concursul menționat, Canaf Excentric Band a colindat țara în lung și-n lat, cântând în majoritatea cluburilor care promovează muzica live. Primul concert în București a avut loc pe 1 martie 2011, adunând peste 700 de spectatori. După un prim concert la Hard Rock Cafe, s-a creat o legătură puternică între publicul specific și trupă, Canaf Excentric Band ajungând să cânte în fiecare sezon în renumitul club. Pentru toamnă, Canaf pregătește un turneu național, aducând câteva surprize notabile în repertoriu.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta