Bucuresti

J'adore Massage

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 16 (langa Hotel Intercontinental)
Web
www.jadore-massage.ro
Categorie
Saloane masaj
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
7399

Voteaza & Distribuie

Descriere

J'adore Massage Bucuresti

Aici poti da frau liber imaginatiei in compania unor domnisoare profesioniste in arta masajului. J’adore Massage te asteapta intr-un cadru intim unde sa-ti petreci o ora de relaxare si confort maxim. Va oferim servicii de masaj de relaxare, body masaj, masaj erotic, masaj in jacuzzi, iar pentru cei mai pretentiosi avem masaj dublu … toate acestea prestate de personal calificat.
Masajul erotic este o ocazie de eliberare a stresului acumulat, si totodata o experienta erotica unica.
De aceea, J'adore massage, prin atmosfera creata in salon si calitatea serviciilor oferite, incearca sa va rupa de viata de zi cu zi si sa va arunce intr-o experienta unica, erotica, rafinata, si totodata foarte relaxanta.
Serviciile oferite de salonul nostru sunt: masaj de relaxare, body masaj, masaj erotic, jacuzzi combina cu masaj de relaxare sau erotic, dus asistat.
Vizita dumneavoastra la J'adore massage este si va ramane micul nostru secret. Stim ca este important pentru dumneavoastra sa va asiguram confidentialitatea, si de aceea respectam acest lucru.
Respectand legislatia in vigoare, maseuzele noastre nu intretin relatii sexuale cu clientii. Va rugam pe aceasta cale, ca oricat de mare ar fi ispita, sa dati dovada de respect, si sa nu solicitati alte servicii in afara celor de masaj.
Serviciile noaste sunt asigurate de maseuze calificate, tinere, atragatoare si senzuale, in compania carora veti trai clipe unice.
Alaturi de noi poti descopei misterele masajului, atingerile senzuale si relaxarea deplina.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Masaj terapeutic: Masaj erotic