Bucuresti

Jaluzele, draperii sau clasicele perdele

Jaluzele, draperii sau clasicele perdele

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Vizualizari
1279

Voteaza & Distribuie

Descriere

In scopul amenajarii unei locuinte, este imbucurator sa descoperim ca exista varietate si ca putem adapta totul in functie de preferinte si necesitati. Cand vine vorba de acoperirea unei ferestre, apelam la perdele, jaluzele sau draperii, alegerea finala fiind in stransa concordanta cu tipul camerei sau cu celelalte piese de design interior.
Jaluzelele, spre deosebire de perdele si draperii, nu ofera acelasi aspect insa se remarca prin functionalitate.

Sunt mai simple, nu se pot personaliza insa puncteaza atent la capitolul izolare, razele soarelui fiind oprite in totalitate atunci cand jaluzelele sunt inchise. De asemenea, un avantaj important al jaluzelelor este rezistenta in timp si curatarea extrem de facila, din acest motiv le intalnim frecvent in spatiile in care activitatea este intensa(terase, spatii publice, cabinete medicale). Daca doriti sa mizati pe jaluzele in decorarea propriului camin, trebuie sa luati la cunostinta ca sunt o varianta mai ieftina insa nu ofera o estetica deosebita.

Perdelele sunt, fara doar si poate, o optiune mult mai buna decat jaluzelele daca ne gandim sa le folosim in completarea designului interior al caminului nostru. Au un avantaj net la capitolul decorativ, capitol la care jaluzelele nu pot puncta prin prisma structurii simple. In schimb montarea unei perdele in orice tip de incapere, indiferent de mobilier sau celelalte piese de design interior, va ofera un aspect deosebit, posibilitatea de a stopa razele soarelui precum si o protectie sporita impotriva vecinilor sau persoanelor care ruleaza prin fata casei voastre.

Alaturi de perdele insa, puteti miza si pe folosirea unor draperii, aceste piese de decor avand in primul si in primul rand un rol functional desavarsit. Datorita structurii sale opace, o draperie vine in completarea perdelelor si va garanteaza o protectie sporita impotriva luminii solare puternice din timpul zilei. Se poate folosi chiar si ca piesa decorativa in livinguri, birouri sau dormitoare, conditia de baza fiind alegerea unui model care sa va caracterizeze sau care sa se imbine perfect cu perdelele sau alte obiecte aflate in incapere.

Per ansamblu, mizati pe perdele si draperii in spatiile ceva mai intime, in care doriti si un efect vizual deosebit, in timp ce jaluzelele pot fi folosite mai degraba in zonele publice sau in incaperile in care se lucreaza intens.

Filtre

Tip anunt: Oferte