Bucuresti

JERRY LEE LEWIS, ELVIS PRESLEY & FREDDIE MERCURY - Legends Tribute In Concert la Hard Rock Cafe

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
635

Voteaza & Distribuie

Descriere

JERRY LEE LEWIS, ELVIS PRESLEY & FREDDIE MERCURY - Legends Tribute In Concert la Hard Rock Cafe


Trei nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut de calibru ajung la Bucuresti: Jerry Lee Lewis, Elvis Presley si Freddie Mercury sunt starurile care vor incinge atmosfera din Hard Rock Cafe la inceputul anului viitor.Jerry Carlson este unul dintre cei mai fideli artisti tribut Jerry Lee Lewis. De 16 ani calatoreste in jurul lumii, cu un spectacol de rock’n’roll pur ce electrizeaza publicul si readuce la viata atmosfera trepidanta a anilor ‘50. Din recitalul ce va face ca temperatura sa atinga cote alarmante nu vor lipsi slagare ce au facut istoriei in anii ’50-’60, precum „Great Balls of Fire" sau „Whole Lotta Shaking Going On". Pentru prima data showul sau va fi prezentat pe o scena din Romania, pe 25 ianuarie, la Hard Rock Cafe.


Pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock Cafe ii va apartine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: „Suspicious Minds", „Love Me Tender", „Can’t Help Falling in Love", „Blue Suede Shoes", „It’s Now Or Never", „Are You Lonesome Tonight."


1 martie este data intalnirii cu Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, care va reveni in Romania, la cererea publicului, dupa succesul inregistrat in aceasta toamna. Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de spectacole ce au gazduit showuri de inalta tinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in fata a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinta. Pe scena din Hard Rock Cafe Joseph Lee a oferit publicului un regal de hituri Queen, desfasurat cu casa inchisa.Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru toate cele trei reprezentatii.


Bilete pentru o zi:

VIP - 120 RON – poster, intalnire & poza* cu artistul

Categoria I - 80 RON – loc in fata scenei

Categoria II - 60 Ron – loc in sala


Abonomanente valabile pentru cele trei spectacole:


Categoria VIP - 340 RON - poster, intalnire & poza* cu artistul

Categoria I - 220 RON - loc in fata scenei

Categoria II - 160 RON - loc in salaBiletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.


Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.


Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.