Bucuresti

Jocuri de mate​matica

Jocuri de mate​matica

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
501

Voteaza & Distribuie

Descriere

Am aflat astazi la munca de la cateva colege ca peste doar o saptamana o sa fie ziua colegei unei colege, si coincidenta sau nu aceasta mai are si doi copii, nascuti in aceeasi data ca si mama lor. Cu tanara mamica Ioana, colege au rezolvat repede, insa ne-am gandit ca ar fi frumos sa punem bani si sa ii luam ceva si pentru cei doi copii ai ei. Colegele s-au gandit ca am putea sa le luam niste jucarii sau jocuri de matematica, Ioana fiind contabila poate genetic si celor doua fete le place matematica, a spus o colega. Zis si facut, mi-am amintit de educlass, stiind ca ei au o multime de jocuri si jucarii, inclusiv jocuri de matematica, asa ca am intrat pe http://www.educlass.ro/ sa vad ce pot sa gasesc.

Bineinteles ca nu am navigat prea mult pe site, si deja am gasit foarte multe jocuri de matematica de la Educlass, foarte interesante si distractive pentru cei mici. Am gasit un joc foarte interesant, “Capul plin de numere”. Jocurile de matematica distractiva ii ajuta pe copii sa repete operatiile matematice in limitele 0-9. In ce consta jocul ? Ei bine, aruncand cele 6 zaruri, jucatorii trebuie sa formeze cat mai multe sume in 2 minute. Punctele sunt date de sumele unice gasite de fiecare jucator si numarul acestora. Jocul poate sa fie mai usor sau mai dificil. Se poate mari gradul de complexitate prin indicarea unei operatii matematice (scadere, inmultire, impartire). Setul include: 6 zaruri cu numere, sablonul in forma de cap si carduri pentru tinerea scorului. Jocul este adecvat pentru 2 jucatori, deci este potrivit pentru cele doua gemene ale Ioanei.

Mie mi se pare a fi un joc interesant si cred ca o sa le placa celor doua gemene. Este un joc de calcul matematic rapid, ce se foloseste de operatii matematice, ce dezvolta abilitatile de calcul matematic si gandire. Este perfect pentru ca cei mici sa se bucure de matematica distrandu-se si astfel sa isi stimuleze inteligenta. Cred ca cele doua geme se vor bucura foarte mult, daca adora matematica, cel pe putin pe jumatate, pe cat o adora mama lor.

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent