Bucuresti

JOIntz #4 - SLYDE @ Club Goblin

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
861

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 3 noiembrie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Club Goblin prezinta JOIntz


A patra editie a seriei de petreceri JOIntz va prezinta un nume de referinta al scenei breakbeat: SLYDE. Va asteptam Joi 3 Noiembrie in Club Goblin (Str. Smardan 30) incepand cu ora 22.00.Slyde (UK)http://www.slybeats.com

http://soundcloud.com/slybeats

http://www.myspace.com/fingerlickinslydeSlyde pornesc la drum cu lansarea unui sir de "bombe" sub renumitul Label "Fingerlickin’". De la debutul lor cu ‘Slippidy Slide’ pana la ‘Sex n Drugs’, sau la renumitul ’Kiss Kiss Bang Bang’, albumele lor au avut un success enorm in playlisturile XFM, KISS 100 & Radio 1.Duo-ul si-a castigat reputatia atat prin re-edit-urile si bootleg-urile innovatoare din DJ seturile lor cat si pentru piesele originale lansate mai nou sub labelul propriu SLYBEATS. Cel mai recent single ‘Move Ya Body’, din mai 2010, a stat pe locul 1 saptamani intregi, dominand topurile Beatport.Abilitatile dinamice de DJ i-au facut doriti in cele mai cool cluburi si festivaluri din lume, in deschiderea Glastonbury pentru show-ul lui Annie Nightingale pe Radio 1, in turneele din Australia, Asia, Canada, in cadrul Glade Festival, Miami WMC, Burning Man - in San Francisco, in faimosul Womb Club din Tokyo. Simultan, duo-ul a facut furori pe scena londoneza unde activeaza constant in Fabric, Matter & Ministry of Sound.Capacitatea lui Slyde de a forta limitele a avut ca rezultat albumul "Everyone’s Entitled to our Opinion", album ce includea pe lista de invitati nume ca MC Sir Real sau, colaboratorul lor de o viata, Jamaican MC Lady Posh. Albumul a primit cele mai interesante aprecieri ca "An Aural House Party" (IDJ), "Exploring the outer reaches of Filthy Crunkin Electro" (DJ mag), iar cei doi au fost numiti "The New Kings of Electro Sleaze" (F*@K! magazine)After: AmonDetalii:

Data: Joi 3 Noiembrie, 2011

Locatie: Club Goblin, Str Smardan nr 30

Ora: 22.00

FB RSVP: http://www.facebook.com/event.php?eid=191899084220916

JOINTZ on FB: http://www.facebook.com/pages/Jointz/304531036228556

Intrare: 7 lei (un shot inclus)Seria de evenimente http://www.facebook.com/pages/Jointz/304531036228556este sustinuta de emisiunea Funk Electronique prezentata de The Gemini Bros. la Dance FM in fiecare luni seara de la orele 22.00. Emisiunea promoveaza muzica funk clasica (din anii 60-70) dar si nu-funk, ghetto-funk, electro-funk si pe langa mix-ul live prezentam si artisti, labeluri, partyuri atat din tara cat si de peste hotare.