Bucuresti

JOSÉ CARRERAS a lansat albumul „25 - Meraviglioso”!

JOSÉ CARRERAS a lansat albumul „25 - Meraviglioso”!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
549

Voteaza & Distribuie

Descriere

Celebrul tenor care va concerta pe 15 decembrie la Bucuresti - José Carreras a lansat un nou album in urma cu cateva zile, la distanta de o zi dupa aniversarea a 67 de ani!

Celebrul tenor are o perioada foarte aglomerata: printre concerte si alte evenimente la care participa, acesta a lansat acum cateva zile si un album mult asteptat de catre fani. Noul material se numeste "25 - Meraviglioso" si face referire la recuperarea marelui artist din boala de care a suferit - leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani si la toate momentele extraordinare, concertele memorabile si recitalurile care au urmat anului 1988, printre care si cel de la Arcul De Triumf din Barcelona precum si cel de la Opera de Stat din Viena. Albumul "25 - Meraviglioso" este disponibil pentru cumparatori din data de 6 decembrie 2013.

Noul album a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei "El Juez” („Los Niños Perdidos”) si contine bucati muzicale clasice precum "Adoro", "La Strada", "Meraviglioso" si colaborari cu artisti precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom si David Garrett.


Tracklist „25 - Meraviglioso”: 1. Meraviglioso
2. Adoro
3. Esta tarde vi llover
4. Malafemmena
5. Nisciuno po sape
6. E impossibile
7. La Strada
8. Non dimenticar
9. Contigo aprendi
10. Perfidia
11. Acercate mas
12. Io che non vivo
13. Me do m’briacato e sole
14. In nostro concerto

A implinit 67 de ani!

Admiratorii celebrului tenor il pot vedea pe acesta in cadul Galei de Craciun din data de 15 decembrie, de la Romexpo Bucuresti (Pavilion Central)! Acesta va concerta alaturi de soprana Natalia Ushakova, de celebrul sau nepot - dirijorul David Gimenéz si de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio! Fanii vor putea asculta piese specifice sarbatorilor de iarna: „Ave Maria”, „White Christmas”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” dar si bucati muzicale celebre precum „The Impossible Dream” din „Man of La Mancha”, „Traviata”, „Roso - Pel Teu Amor”, „Passione” si multe altele...

Fanii lui José Carreras pot cumpara azi (11 decembrie) bilete reduse la concertul de duminica!
Timp de 24 de ore, incepand cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, fanii lui José Carreras pot cumpara bilete mai ieftine cu 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete, in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau GROUPON.ro!

~~Gala de Craciun cu JOSÉ CARRERAS va avea loc pe 15 Decembrie 2013 la Bucuresti - Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Prima TV, Magic FM, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, ADPM.ro, 220.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, eComunicate.ro, Indoor Media, Reteaua Info-Sanatate, Cocor Media Channel, Carpat Guard, Spard Team, Silva. Masina oficiala a evenimentului este oferita de Automobile Bavaria Group.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

https://www.youtube.com/watch?v=SZdaB6BDyz4