Bucuresti

Jukebox a spus “La revedere” emisiunii Cronica Carcotasilor

Jukebox a spus “La revedere” emisiunii Cronica Carcotasilor

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
301

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa 10 ani ca parte din echipa Cronicii Carcotasilor, Trupa Jukebox a decis ca este momentul pentru o schimbare si reorientare din punct de vedere muzical si artistic. “Au fost 10 ani in care am crescut mult datorita Cronicii, ne-am facut prieteni, am invatat foarte mult atat pe plan personal cat si profesional. Chiar daca am spus “La revedere”, Cronica Carcotasilor va ramane mereu o parte foarte importanta din viata si sufletul nostru.” Spune Alex Vasilache, solistul Jukebox.
Planurile de viitor Jukebox includ proiecte curajoase: creatie, productie muzicala si artistica, lansarea de de noi single-uri, participarea la diferite emisiuni si concursuri TV, crearea unui spectacol propriu marca Jukebox, un concept unic in Romania, dar si actiuni caritabile orientate mai mult spre comunitate si dezvoltare durabila.

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro si fusion, cu peste 15 ani pe piata muzicala din Romania, avand la activ peste 1400 concerte Live, 3 albume, 6 single-uri, 10 ani de televiziune ca parte din echipa emisiunii “Cronica Carcotasilor” precum si numeroase participari la festivaluri si concursuri (Eurovision, X Factor, Festivalul Mamaia). Trupa Jukebox este cu adevarat, la propriu, o cutie muzicala plina de veselie care ofera publicului multa energie pozitiva, optimism si muzica buna, cantata intotdeauna Live! Jukebox is all about: Feel A Live!

Cronica Carcotasilor revine la Prima TV din luna martie, cu un nou sezon plin de carcoteli si multe surprize dar la fel de tonica si acida cum o stim cu totii, iar Jukebox va putea fi revazuta ocazional la Cronica Carcotasilor in calitate de invitat.
Viitoarele concerte publice Jukebox le gasiti intotdeauna aici:
https://www.facebook.com/jukeboxmusic/events

Trupa Jukebox: Alex VASILACHE – Lead singer, Cristina CARAMARCU – Lead Singer, Adi TETRADE – Drums, Viorel DODOC – Guitar, Andrei APOSTOL – Guitar, Alin NEAGOE – Bass, Alex MATEI – Keyboards, Sergiu MOLDOVAN - Keyboards, Adi DAN – Sound Engineer, Daniel BURAGA & Florin RADUCANU - Technical Team

Ce spune publicul Jukebox: http://www.trupajukebox.ro/portfolio
Jukebox Live: https://www.youtube.com/watch?v=5pU76-CarC8
Jukebox YouTube: www.youtube.com/jukeboxband
Pagina Facebook: www.facebook.com/jukeboxmusic
Website: www.trupajukebox.ro