Bucuresti

Julie Mayaya & Zaza Band, Vunk si Plan B pe scena TRIBUTE in acest weekend!

Julie Mayaya & Zaza Band, Vunk si Plan B pe scena TRIBUTE in acest weekend!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Apartine de
Tribute Club
Vizualizari
598

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un nou sfarsit de saptamana, noi experiente live! TRIBUTE incepe luna noiembrie in plina forta, aducand noi artisti pe scena. Julie Mayaya & Zaza Band, Vunk si Plan B sunt artistii ce vor concerta in club TRIBUTE in aceasta saptamana.

Joi, 6 noiembrie, in TRIBUTE se va auzi vocea Romaniei! Cea mai tanara castigatoare a titlului “Vocea Romaniei”, Julie Mayaya, vine in TRIBUTE, dar nu singura, ci acompaniata de Zaza Band! Cu o esenta de melanj de influente Tina Turner sau Etta James, multa experienta si talent din belsug, Julie e pregatita sa ne prezinte distinsul show cu care a uimit milioane de romani.

Biletele vor fi disponibile in serile evenimentelor, in zona de acces a clubului, la doua categorii de pret. Biletele pentru evenimentele sustinute de Julia Mayaya & Zaza Band si Plan B vor fi disponibile la pretul de 30 lei. Biletele pentru evenimentul Vunk vor fi disponibile la pretul de 50 lei, atat in zona de acces a clubului, cat si online, pemyticket.ro, bilete.ro, iabilet.ro si eventim.ro.

TRIBUTE – more live in your life!