Bucuresti

Klauscar

Klauscar

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Siminocului, nr. 28
Telefon
0727401306
Web
http://www.klauscar.ro/
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
1322

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Klauscar

Avand o experienta de 10 ani in domeniul auto, va solicitam atentia in cele ce urmeaza asupra alegerii pe care o faceti, referitor la achizitionarea pieselor de shimb.

Societatea noastra va propune spre vizionare magazinul de piese auto online www.klauscar.ro, avand certitudinea ca brandurile de piese de schimb oferite de noi spre comercializare va vor convinge sa incheiati parcurgerea website-ului cu lansarea unei comenzi de piese necesare dvs, la un pret competitiv si care sa satisfaca exigentele tuturor clientilor nostri.

SC Klaus Car 2006 S.R.L. recomanda utilizarea pieselor auto de provenienta Originala sau Aftermarket din clasa Premium, deoarece beneficiati de o calitate ridicata a pieselor de schimb. La cererea expresa a clientilor nostri oferim si solutii in ceea ce priveste comercializarea pieselor de schimb la preturi foarte mici.

Totodata venim in intampinarea dvs cu o oferta avntajoasa privind livrarea comenzilor in Bucuresti - GRATUIT (supusa unor termeni si conditii), la adresa comunicata in scris de Client la una din adresele noastre de email, cat si in tara prin serviciul de curierat rapid la un pret atractiv.

Pentru a face colaborarea cat mai dinamica si benefica de ambele parti, nu ezitati sa ne contactati pentru orice problema de natura tehnica sau de comunicare. Asteptam cu interes observatiile dvs pertinente.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00