Bucuresti

Kultur Shock

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
967

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 decembrie 201321:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Clubul The Silver Church se transforma in catedrala punk-rock!
12 decembrie, ora 21:00
Trupa de balkan-gypsy-punk metal Kultur Shock va concerta pe 12 decembrie in Bucuresti in Silver Church! In deschidere: trupa Niste Baieti!

Kultur Shock este o trupa de muzica gipsy-punk infiintata in 1996 in Seattle (USA) de catre bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat in Statele Unite in urma razboiului din anii 1992-1994, cu ajutorul celebrei Joan Baez. Kultur Shock are o componenta foarte diversa (6 muzicieni proveniți din Bulgaria, Croația, Bosnia, Japonia și Statele Unite) si s-a specializat intr-un amestec de rock metal si punk cu puternice influente balcanice. De-a lungul celor 12 ani a sustinut peste 600 de concerte si a fost comparata cu trupe precum Manu Chao si Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influentele teritoriale sunt unite intr-un spirit punk adevarat. Kultur Shock se autodefineste ca “a live band of blue-collar immigrants”.
High low - http://www.youtube.com/watch?v=hufCBLexdgU

“Noi nu cantam despre inimi zdrobite si despre flori, ci despre viata de zi cu zi si despre credinta ca la un moment dat o sa fie mai bine sau mai rau. Prin punk ne exprimam dorinta de a lupta, prin muzica balcanica impartasim trairile poporului din care ne tragem si care ne reprezinta, iar aventurile cu note de metal reprezinta modalitatea noastra de a ne arata furia impotriva masinsriei” (Gino Jevdevic)
Niște Băieți – inseamna slagare romanesti in ritmuri punk rock. Cu două albume la activ “Adunate din popor si cantate din topor” si „Fara muzichie viata e pustiu”, trupa este de departe cea mai neconventionala in materie de adaptari si reconditionari muzicale ale slagarelor de mare succes din epoca de aur a Romaniei si din perioada de dupa.
Ioane, Ioane - http://www.youtube.com/watch?v=X8NO23iGcw8
Pretul biletelor: 35 lei (pana in seara concertului).
Pretul biletului la intrare: 50 lei
Un eveniment MHO Music

Sursa informatii: www.eventim.ro

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta