Bucuresti

La 135 de ani de la premiera celebrei piese de teatru, Grand Cinema & More pune in scena „O noapte furtunoasa”

La 135 de ani de la premiera celebrei piese de teatru, Grand Cinema & More pune in scena „O noapte furtunoasa”

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
485

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 februarie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Grand Cinema & More gazduieste joi, 13 februarie, un spectacol admirabil: celebra piesa semnata de I.L. Caragiale “O noapte furtunoasa” implineste 135 de ani de la premiera controversata, dar de mare succes, de la Teatrul National din 1879. Cu aceasta ocazie, o noua montare a piesei, in regia lui Gelu Colceag, va face deliciul publicului pe scena cinematografului din Baneasa Shopping City.
Spectacolul, aflat la a doua reprezentatie, va putea fi vazut joi, 13 februarie, de la ora 20.00 in sala Epika din Grand Cinema & More. Noua punere in scena este sustinuta de o distributie de exceptie care face dreptate idealului lui Caragiale de a indrepta moravurile sociale prin ras: Doru Ana in rolul Jupanului Dumitrache, Mircea Rusu in rolul lui Nae Ipingescu sau Chiriac, jucat de Vlad Corbeanu. Roluri la fel savuroase au si Magda Catone, care o interpreteaza pe consoarta lui Jupan Dumtrache si Daniela Nane, in rolul Zitei. Scenografia si costumele piesei sunt asigurate de Ioana Pashca.
Pretul unui bilet la spectacol va fi de 65 lei, pentru scaunele standard sau 70 de lei pentru fotoliile premium. Acestea sunt disponibile online pe www.grandcinemaandmore.ro sau la biroul Concierge din cadrul cinematografului Grand Cinema & More.
Spectacolul face parte din stagiunea 2013 – 2014 de la Grand Cinema & More si este pus in scena de Studio Amena. Grand Cinema & More aduce in salile de cinema spectacole live, transmisiuni in direct, inregistrari ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de opera, teatru si balet din intreaga lume.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta