Bucuresti

La Multi Ani, Tudor Gheorghe!

Detalii

Categorie
Articole arta/cultura
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
631

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ii spunem cu drag si nemarginit respect, La Multi Ani cu sanatate, maestrului Tudor Gheorghe, care, pe 1 august, a implinit onorabila varsta de 63 de ani.Chiar daca pentru acest eveniment, familia i-a pregatit deja o surpriza, Tudor Gheorghe va sarbatori, prin munca, alaturi de publicul de la mare, care, de fiecare data umplu salile, pana la refuz.


In aceasta perioada, Tudor Gheorghe se afla la Mamaia si sustine o serie de concerte pe scenele teatrelor de vara de pe litoral, cu spectacolul "Sereneda din trecut", turneu ce se va incheia cu o reprezentatie de gala, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Bucuresti in data de 20 august.


Desi, activitatea profesionala extrem de incarcata, il metine intr-o forma extraordinara, Tudor Gheorghe nu pierde nici o zi fara a face miscare.Astfel se face ca in fiecare dimineata, alearga descult pe malul marii, timp de o ora, apoi isi face timp si pentru o repriza de inot.


Din toamna, va reveni alaturi de orchestra ca il acompaniaza, pe scenele salilor de spectacol din toata tara, intr-o noua reprezentatie pentru care face deja pregatiri.