Bucuresti

La pas prin Japonia

La pas prin Japonia

Detalii

Telefon
0771460945
Web
http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1407
Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
392

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu îmi amintesc un moment în care să nu fi îndrăgit Japonia. Am descoperit-o, ca mulți alții de vârsta mea, prin desenele animate când eram mică – anime – și mai târziu, prin benzile desenate – manga. Prima carte de japoneză am cumpărat-o când eram în generală, pare-mi-se că eram prin clasa a V-a și de atunci continui să fiu o elevă a culturii, istoriei și limbii japoneze și nu cred că mă voi sătura vreodată de această țară. Sunt atât de multe nuanțe, atât de multe de explorat, încât nu cred că ajunge o viață să o faci.

Am fost în Japonia de două ori, ceea ce mi-a deschis și mai mult apetitul. Cumva, când ajung acolo, e ca și cum m-aș întoarce acasă și simt o bucurie nespusă! Fac planuri să mai ajung pe-acolo, însă până atunci, abia aștept să vă povestesc despre Japonia mea, așa cum o văd și o simt eu, cu oamenii ei atât de diferiți, de la „office workers” la „cosplayers”, de la cei îmbrăcați în costum, ducându-se la birou la cei care se îmbracă la fel ca personajele preferate din anime sau manga. De la zgârie norii din Tokyo la templele mai retrase din Nikko sau Nara. Abia aștept să vă povestesc și despre Kyoto și împrejurimi, un oraș drag mie, mai ales datorită prietenilor de acolo, întâlniți acum 6 ani și cu care încă mai păstrez legătura și de care îmi e dor.

Haideți să descoperim minunata Japonie, pas cu pas!

Dacă vrei să te înscrii la atelier, trimite un mesaj la carolinezgortea.art @ gmail.com sau înscrie-te direct pe site-ul Incubatorului.

Joi, 14 aprilie - 19:00 - 21:00.

Costul atelierului este de 35 lei.