Bucuresti

La Plaza Romania s-a inaugurat noua intrare pe latura Sud

La Plaza Romania s-a inaugurat noua intrare pe latura Sud

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Descriere

Clientii mall-ului au de curand la dispozitie o noua intrare in Plaza Romania. Aceasta e situata pe latura sud, inlesnind accesul in centrul comercial din bulevardul Timisoara.
Lucrarile la noua intrare sudica a Plaza Romania, care leaga mall-ul de bulevardul Timisoara, au durat sase luni.

Construirea acestei intrari se impunea deoarece bulevardul este una din cele mai populate artere din Bucuresti, avand un numar anual de vizitatori de aproximativ 12 milioane. Intrareafaciliteaza accesul pietonal in zona de sud la nivelul parterului, atat de la nivelul parcarii supraterane, cat si dinspre mijloacele de transport in comun. Placa de la nivelul parterului a fost extinsa, acoperind integral curtea de lumina existentasi realizand baza unui nou spatiu deschis de tip atrium.In plus, se vor crea noi spatii comerciale cu functiunea de cafenele, care vor avea fatada vitrata catre bulevardulTimisoara.

Conceptul noii intrari, al carei scop este consolidarea legaturii dintre Plaza Romania si comunitate, se caracterizeaza prin reducerea numarului de variabile al experientei arhitecturale, atingand transparenta prin simplitate. Conceptul a fost realizat cu materiale si tehnici de ultima generatie ce reflecta fizic si grafic aspecte ale acestui secol. Ele includ o intregrare a mediului natural, urban si virtual si ilustreaza un set nou de straturi arhitecturale pe o cladire existenta.

Noua intrare se conformeaza conceptului Plaza Romania, definit de dialogul puternic dintre spatiile interioare ale proiectului si spatiul urban al orasului Bucuresti.

Pe 5 februarie, primii 10 clienti care au trecut pragul noii intrari au primit cate un Fidelicard cu puncte in valoare de 200 de lei.

Inaugurarea noii intrari face parte din lucrarile de extindere si de renovare care sunt in plina desfasurare la Plaza Romania. Conceptul de design al acestui proiect spune povestea unei transformari urbane si a evolutiei unei comunitati. Extinderea si renovarea Plaza Romania se desfasoara conform planului si se vor incheia cu inaugurarea intrarii de pe latura nord a cladirii.

Filtre

Data crearii: Anul curent