Bucuresti

La Școală este ca-n povești

La Școală este ca-n povești

Detalii

Telefon
0727703703
Web
http://www.teatrulelisabeta.ro
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
300

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 8 octombrie Ora 11:00
Autor: Victor Mihalache
Regizor: Mirela Stoian
Tip spectacol: spectacol muzical pentru copii
Distributie:
Pia: Marina Fluierasu/ Sonia Divile
Vio: Nicoleta Moscalenco/ Alexandra Pascu
Kito: Philippe Al-Ghajari/ Andrei Cristian Anghel
Imparatul Lenevila: Alin Potop/ Vlad Ianus
Cei trei prieteni – Pia, Vio li Kito – vor sa il convinga pe Imparatul Lenevila ca “La Scoala este ca-n povesti!”. Chiar daca il incoroneaza cu mult fast pe Lenevila, care credea ca scoala este frumoasa doar pe dinafara, cei trei vor sa ii arate ca daca stii sa aduni informatiile si sa le transformi intr-un fel de povesti, totul devine placut si palpitant.
Astfel, pana vine doamna invatatoare, impreuna cu micii spectatori vor construi in sala de clasa o poveste despre Imparatia Invataturii. Bufoni vor fi Pam-Pam si Bum-Bum.
Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, Pia, Vio si Kito aduc in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii pentru Lenevila si copii. Impreuna, pe acorduri muzicale de Perinita, rock’n roll, hip-hop sau pop il vor invata cu multa rabdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.
Descoperind toate aceste taine ale invataturii, vom afla daca il vor convinge cu duhul blandetii pe Regele Negura sa nu declare razboi Imparatului Lenevila.
Lenevila a aflat ca daca stii sa inveti, sa te bucuri de fiecare clipa si sa ii respecti pe cei de langa tine, daca stii ca viata e frumoasa si ca stiinta este necesara si vei crede mereu in oameni si in ideea de prietenie, “La Scoala este ca-n povesti!”. PAM PAM!
*spectacol recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani
Pret bilete: 25/35 lei
Durata: 1h (fara pauza)


Sursa informatii: www.muzeultaranuluiroman.ro