Bucuresti

Einstein si arta de a naviga - o explorare a leadershipului modern

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
630

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 27 ianuarie 2010 - Vineri 29 ianuarie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Business-Edu si Exceed te invita joi pe 28 ianuarie la lansarea cartii: "Einstein si arta de a naviga", chiar in prezenta autorilor: Anne de Graaf si Klass Kunst.

Einstein a avut darul de a inspira si a fost un mare lider. Aceasta carte ii indeamna pe manageri sa dea frau liber curiozitatii, sa-si puna intrebari si sa aiba rabdare cu intrebarile care (inca) nu au raspuns, pana cand solutiile lor vor veni, aparent, de la sine. Sunt intrebari despre modul in care functioneaza ei insisi, echipele pe care le conduc, departamentele din care fac parte si organizatiile lor. Provocarea nu este atat gasirea de noi raspunsuri, cat mai ales punerea de noi intrebari. Nu putem afla ceea ce nu intrebam si nu putem sti ceea ce nu aplicam.

Anne de Graaf si Klaas Kunst sunt doi consultanti olandezi ce lucreaza impreuna de mai bine de 20 ani. Expertiza lor provine din proiecte de consultanta de cultura organizationala derulate in multe companii din Europa. Cartea lor de succes "Einstein si arta de a naviga" este o concluzie a practicii celor doi autori dupa ani de experienta. Cartea a fost lansata in anul 2009 in Olanda si a inregistrat in primele sase luni un tiraj record de 25000 exemplare.

Compania Exceed a sustinut publicarea acestei carti in limba romana.

Unde: Clubul Taranului Roman, Sos. Kiseleff nr. 3 (intrarea Monetariei)

Cand:Joi, 28 ianuarie, ora 18.00

Despre organizatori:

Business – Edu isi propune sa ofere cunostinte si experiente de invatare , valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare si dezvoltare. Business-Edu a dezvoltat o comunitate in cadrul careia va informati, gasiti modele de buna practica si interactionati cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata.