Bucuresti

Lansare doua albume Alexandru Arsinel - "Cantece de Craciun" si "Evergreen"

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1033

Voteaza & Distribuie

Descriere

ALEXANDRU ARSINEL lanseaza luni, 7 decembrie, ora 18.00 la Restaurantul ALLHAMBRA, doua albume – "CANTECE DE CRACIUN" si "EVERGREEN" (Casa de Discuri "ELECTRECORD")


Luni, 7 decembrie, ora 18.00 VA INVITAM la Rest. "ALLHAMBRA" (Bdul.Splaiul Unirii nr.16, etaj 10, Sector 4-Bloc SIF MUNTENIA, zona Pasaj Marasesti), unde marele actor ALEXANDRU ARSINEL, Directorul Teatrului de Revista isi va lansa 2 albume – „EVERGREEN’S" si „CANTECE DE CRACIUN" (Casa de Discuri „ELECTRECORD".

Alegerea locatiei de pe Tearasa careia se poate admira o superba panorama a Capitalei nu este intamplatoare. Restaurantul ALLHAMBRA (www.allhambra.ro), un loc special impregnat de parfumul Bucurestilor de altadata apartine Biancai si lui Marian Sarbu, solistii Trupei EXCLUSSIV (www.exclussiv-events.ro / www.exclussiv.ro), Bianca fiind si actrita Teatrului de Revista „Constantin Tanase".

La evenimentul ce va fi pigmentat cu RECITALUL extraordinar al lui ALEXANDRU ARSINEL, vor fi prezenti toti artistii Teatrului de Revista, dar si invitati speciali, vedete si colaboratori ai Teatrului – Margareta Paslaru, Tamara Buciuceanu-Botez, Dumitru Rucareanu sau Alexandru Lulescu.


Marti, 8 decembrie, ora 19.00, la SALA RAPSODIA (Str.Lipscani nr.53) a Teatrului de Revista "CONSTANTIN TANASE" VA INVITAM la cea de-a X-a editie a Trofeului „MIHAI MAXIMILIAN" acordat in fiecare an de Fundatia STELAR a STELEI POPESCU si a lui ALEXANDRU ARSINEL. Anul trecut s-au implinit 10 ani de la moartea celebrului textier Mihai Maximilian, sotul actritei Stela Popescu, iar Trofeul „MIHAI MAXIMILIAN" este dedicat memoriei si amintirii unuia dintre cei mai prolifici autori de texte de Revistã.


Artistii Teatrului de Revista – STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL, NAE LAZARESCU si VASILE MURARU, VALENTINA FATU, LILIANA MOCANU, ANA-MARIA DONOSA, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, interpretii ADRIAN ENACHE, MIRELA BOUREANU-VAIDA, DANIELA CRISTEA si RADU GHENCEA, vor sustine un spectacol extraordinar pe texte de Mihai Maximilian. Nu vor lipsi nici reprizele de dans sustinute de BALETUL Teatrului de Revista „Constantin Tanase", coregrafia Cornel Popovici.

Regia acestui spectacol este semnata de BITU FALTICINEANU, iar scenografia si costumele de arh.Theodora Dinulescu.

INTRAREA ESTE LIBERA!


(Colectionarul de nestemate - `Acesta este Alexandru Arsinel, cantaretul cu minunat glas baritonal, cu timbru aparte, special: un colectionar de nestemate muzicale, pe care le slefuieste cu minutia unui giuvaergiu din Amsterdam... Putini stiu ca la venirea sa in Capitala, ca tanar actor, el era o autentica vedeta a localurilor de noapte, incantandu-i pe convivi, in special straini, cu vocea sa calda, expresiva si cu repertoriul ales pe portiva inzestrarilor sale de exceptie. Alexandru Arsinel ramane maestrul numarul 1 al slagarului fara moarte, `vesnic verde` si tanar, al Evergreen-ului, asa cum el insusi pe scena, cu har si bonomie, ne face sa nu simtim trecerea anilor. Dar daca pe atunci nu era actorul comic celebru de azi, ci doar pur si simplu `cantaretul Arsinel`, ulterior lucrurile s-au schimbat. Cum o vreme a trecut muzica pe planul doi, atunci cand a reinceput sa cante, unii au crezut ca o face tot in gluma, ca un Rege al farselor si al parodiilor! Dupa primele masuri insa, toti pricepeau ca au in fata un interpret de clasa, care restituie cu maiestrie cantece de neuitat lansate candva de Frank Sinatra, Nat King Cole (ce idee geniala ar fi putut avea organizatorii concertului de la Bucuresti al lui Natalie Cole daca il introduceau in program si pe indragitul Arsinel!), Dean Martin... Inca odata Casa ELECTRECORD trage un loz castigator, dupa exceptionalul CD al lui Alexandru Arsinel, pe care vi-l recomand din toata inima!Nu stiu cum se impaca in acelasi invelis uman marele actor de comedie cu omul de muzica (sa nu uitam ca si el a compus cateva melodii frumoase!) dar, in clipa cand tineti in mana acest CD, trece in prim-plan cel de-al doilea, picurandu-ne in suflete refrene nemuritoare - `My Way`,`Fascinatie`,`Domani`,`Over and Over`,`Mona Lisa` si altele, cu orchestratii remarcabile semnate de regretatul Dan Mandrila si de Dan Dimitriu. Timp de aproape o ora, Alexandru Arsinel dezvaluie fata sa mai putin cunoscuta marelui public: este grav, profund, interiorizat, apropiat, daruindu-ne nostalgie, romantism si cateva lacrimi de fericire`... Octavian Ursulescu, "EVERGREEN", Casa de Discuri ELECTRECORD).