Bucuresti

Lansare - eveniment "Cautand iubirea" - Corina Chiriac

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
509

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 19 noiembrie 201518:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Lansare - eveniment CORINA CHIRIAC la Târgul de Carte GAUDEAMUS!
Căutând iubireade CORINA CHIRIAC

Visul este o formă umană de nesupunere în faţa unui destin ostil.Pentru cei docili, curajul de a visa e o formă de nebunie inutilă. Pentru cei nesupuşi, trebuinţa de a visa este singura formă de supravieţuire” - Corina Chiriac

Vă invităm joi 19 noiembrie 2015, ora 18:00, la Târgul GAUDEAMUS – Pavilion Central ROMEXPO, Standul Editurii ORIZONTURI (Nivel 4.50, Stand 221) la o lansare de carte – eveniment.
Îndrăgita noastră interpretă de muzică ușoară, actriță și realizator al multor emisiuni TV de succes va lansa volumulCăutând iubirea, o carte scrisă din adâncul sufletului, cu multă sensibilitate, a cărei profunzime te îmbie la cugetare. Cuvintele puse în fraze rafinate sunt un îndemn adresat tuturor acelora care, ca și autoarea, „nu știu, au uitat sau nu mai cred că au aripi mari sub samarul peticit”.
Corina Chiriac nu i-a uitat nici pe cei care îi îndrăgesc muzica. Astfel ea va lansa cu acest prilej și dublul album Hai, hai lângă mine stai (Casa de Discuri EUROSTAR) cu melodii la care şi-au adus contribuţia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (şi în calitate de textier), dar şi textierii Daniela Doroftei şi Marian Stere. Sunt 20 de creaţii originale adunate în aproape cinci ani de colaborare dintre interpretă și compozitor.

Editura ORIZONTURI – înființată în urmă cu 25 de ani de către dr. Ioan Enescu, director general, s-a impus pe piața cărții prin publicarea a numeroase colecții cu o bogată și valoroasă paletă tematică – apreciază ca un eveniment deosebit lansarea unei creații literare de excepție aparținând doamnei muzicii ușoare românești – Corina Chiriac.

La eveniment vor fi prezenţi numeroşi reprezentanţi din show-biz, colegi de breaslă ai vedetei, compozitori, textieri, interpreți, colaboratori, prieteni dragi ai artistei și admiratori.
Vă aşteptăm cu drag la evenimentul urmat de o sesiune de autografe!
Cuvintele care formează această carte sunt dedicate tuturor acelora care, exact ca mine, nu ştiu, au uitat, sau nu mai cred că au aripi mari sub samarul peticit. Două, patru, opt sute treizeci şi trei...
Să ne uităm cu atenţie la aripi.
Căci marginile penelor de la aripile oricărei păsări sunt alcătuite întocmai ca lamele tăioase ale unui cuţit. Chiar la aripile cărora le-a fost tăiată marginea exterioară ca să nu mai zboare pasărea din ogradă...
Penele, aflate la marginea oricărei aripi întinse, stau aliniate, ca un set de cuţite de calitate. Alături, umăr la umăr. Ca un escadron de soldaţi marini în misiune. Gata de luptă, aşteptând porunca „Spre victorie!“
Aceste neştiute aripi spirituale cresc din nou dacă au fost tăiate, se pot reface dacă sunt încurajate, se pot întinde în funcţie de vrere şi străbat prin tăiere cocoaşa frustrării, paltonul jigărit al inhibiţiei amare din suflet, găurile negre din cosmosul necazurilor...
Pot ajunge până la Soare, iar de acolo, pot zbura tot mai departe...
Oare de asta Îngerii sunt reprezentaţi întotdeauna cu aripi? Pentru a ne aminti că putem zbura mai ales cu gândul cel bun?
Aruncate cu adevărată dorinţă de izbândă în adversitate, cuţitele exterioare ale marginilor de aripi pot tăia însăşi mlaştina verticală a deznădejdii.
Aceste cuvinte ne sunt dedicate tuturor acelora care avem nevoie să credem că lama victorioasă de cuţit este forţa pozitivă a inimii luptătoare din noi, altoită la adevărul posibilităţilor înconjurătoare.
Acea forţă încăpăţânată, aparent până la absurd, în a insista să-şi argumenteze dreptul la reuşită. La demnitate. La convingeri. La pacea interioară. La fericire. În ciuda oricărei adversităţi.
Cu preţul oricărui efort.
Chiar cu preţul unei mici răzvrătiri.
Forţa, tăria, încrederea că vom învinge se află în aripile din noi pe care, dacă e nevoie, trebuie să le obligăm să se dezmorţească şi să exerseze la orice vârstă, să-şi ia poziţia corectă de zbor...
Dacă am mai zburat, ne vom aminti.
Dacă nu, vom învăţa.
Iar dacă nu le putem convinge altfel, le vom vorbi.
Stăm de vorbă cu fiecare pană, cu fiecare aripă în parte. Le povestim cum au făcut alţii de-au zburat, iar cuvintele noastre prietenoase, aliniate şi sigure le vor da, poate, idei, impermeabilitate şi curaj.
Cu lecţiile bine făcute, sensibilitatea sub greutatea căreia ne putem prăbuşi, tocmai când ne e lumea mai dragă, îşi poate întinde larg aripile şi zburând, se poate transforma în forţa cu care vom ajunge sus la uşa tăriei Cerului : bateţi cuviincios şi zâmbiţi vă rog. Cineva ne va deschide! Paginile viitoare sunt de asemeni dedicate unor mari personalităţi umane a căror existenţă mi-a influenţat pozitiv Sensibilitatea, Creativitatea, poate însăşi modelarea Sentimentului din sufletul meu.
Desigur, le sunt dedicate părinţilor şi prietenilor mei care, desfăcând larg aripile eternităţii, au zburat deja către o Veşnicie activă : cu dragoste statornică mă vor inspira din preaplinul talentului cu care neau încântat şi atunci când erau personal alături de noi.
Dumnezeu să ne lumineze pe toţi, indiferent de care parte a Cortinei celei Mari ne aflăm. Atunci, vom fi ajutaţi. Amin!” – Corina Chiriac, ”Căutând iubirea”, Editura ORIZONTURI.

CORINA CHIRIAC – DUBLU EVENIMENT la TÂRGUL Internațional GAUDEAMUS Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a

  • CÂND? - Joi 19 noiembrie, ora 18.00
  • UNDE? - standul Editurii Orizonturi, nivel 4.50, stand 221
  • CINE? - Corina Chiriac și numeroși reprezentanți din show-biz, admiratori și prieteni dragi
  • CE? - Lansare de carte ”Căutând iubirea și dublu album ”Hai, hai, lângă mine stai”. Vor mai fi programate sesiuni de autografe vineri, sâmbătă și duminică (20, 21, 22 noiembrie 2015) între orele 15.00 -18.00.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta