Bucuresti

Lansare “Thanks for leaving” - Alexandra Stan

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alexandra Stan lansează pe 28 aprilie cel mai nou videoclip al său – Thanks for leaving - https://www.youtube.com/watch?v=0EzCd2cW3rM.Piesa vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți.

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.
“Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca “Thanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început.
Povestea are patru părți care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan: www.youtube.com/user/AlexandraStanLive, iar pagina sa de Facebook este https://www.facebook.com/AlexandraStanTheArtist.