Bucuresti

LeasingAutomibile.ro - masini in rate performante prin finantare auto sau sistem leasing

LeasingAutomibile.ro - masini in rate performante prin finantare auto sau sistem leasing

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
657

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Achizitionarea unui autoturism nou nu este intotdeauna la indemana fiecaruia dintre noi. Existenta unor dealeri de masini second hand vine in ajutorul celor pentru care investitia intr-un automobil nou este imposibila. Mai mult, acestia ofera masini in rate care sa corespunda setului personal de cerinte si posibilitati.

LeasingAutomobile.ro le ofera celor interesati o gama larga de masini second hand importate din toata Europa, accesibile ca pret si intr-o stare optima de functionare.

LeasingAutomobile.ro – dealer autorizat cu experienta, pune la dispozitie masini in rate, convenabile pentru orice buzunar

Sistemul de plata pus la dispozitie de LeasingAutomobile este extrem de flexibil si preintampina cerintele si nevoile clientului. Astfel, exista posibilitarea optarii pentru sistemul de leasing, personalizat in functie de cerere, sau finantarea de tip credit auto, care se adreseaza in exclusivitate persoanelor fizice.

Cu alte cuvinte, atunci cand gasesti autovehiculul care se incadreaza perfect in cerintele si dorintele tale, insa plata integrala a costului nu iti este la indemana, dealerul vine in ajutorul tau prin parteneriatele pe care acesta le are cu si firme specializate. Acestea se vor ocupa de tot ce tine de documentatie si de obtinerea rapida a finantarii pentru cumpararea masinii.

Masini in rate si consiliere personalizata

Modalitatile de plata in cazul achizitionarii unei masini de vanzare prin Leasing Automobile sunt diverse, asa cum am mai spus. Acestui avantaj i se adauga si echipa de consilieri bine instruiti, care sunt gata sa intervina pentru a facilita demersurile financiare pe care le implica cumpararea unui autoturism. Ei stau la dispozitia clientilor cu recomandari si informatii, pentru clarificarea alternativelor si pentru gasirea celei mai profitabile solutii in demersul cumpararii unei masini in rate.

Masini in rate prin LeasingAutomobile.ro – tu alegi cea mai potrivita metoda de subventionare

Exista diferite demersuri in functie de optiunea de finantare pe care o alegeti. Pentru achizitionarea unui autoturism in rate prin finantare de tip leasing se percepe un avans de 15%. In cazul finantarii sub forma de credit auto va bucurati de servicii specializate ale firmelor partenere, iar conditiile de finantare presupun plata in avans a unui procent cuprins intre 10 si 50 din suma totala pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani de zile. In functie de ofertele intermediarilor, toate aceste clauze pot fi ajustate in functie de cerintele clientilor.

Cea mai importanta diferenta care survine intre cele doua sisteme, cel de leasing si cel credit auto pentru masini in rate este aceea ca in cazul primului, masina se afla in posesia firmei de leasing din momentul in care contractul a fost aporbat, pana cand toate clauzele acestuia au fost finalizate. Odata finalizat contractul de leasing si dupa ce clientul a achitat toate ratele periodice si valoarea reziduala totala, firma are obligatia de a numi clientul proprietar asupra masinii.

In cazul creditului auto bancar, indeplinirea tuturor conditiilor contractuale aprobarea contractului de finantare ofera cumparatorului dreptul de proprietar asupra masinii.

Mai multe informatii legate de ofertele de masini in rate, modalitati de plata sau alte oferte disponibile puteti afla accesand site-ul www.leasingautomobile.ro sau telefonand la unul dintre parcurile auto din Romania:

Showroom Galati: 0741414488
Showroom Arad: 0741414466

Autor