Bucuresti

LeasingAutomobile.ro – Descopera numeroase modele si marci auto rulate disponibile in doua dintre cele mai importante parcuri auto din Romania

LeasingAutomobile.ro – Descopera numeroase modele si marci auto rulate disponibile in doua dintre cele mai importante parcuri auto din Romania

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
571

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Experienta si profesionalismul anumitor dealeri autorizati pentru proceduri specializate de cumparare si vanzare automobile determina cele mai bune conditii de finantare pentru toti cei care vor sa isi cumpere o masina noua, dar nu isi permit sa achite integral suma direct la producator sau furnizor. O gama foarte variata de modele si marci auto rulate este disponibila acum pentru fiecare pasionat de autovehicule performante.

Firma Leasing Automobile este una dintre companiile cu notorietate de pe piata de profil din Romania si asigura clientilor auto rulate de foarte buna calitate.

Masinile auto rulate se pot achizitiona prin sisteme de finantare de tip credit auto sau leasing financiar, ceea ce usureaza considerabil procesul de cumparare, iar pasionatilor de masini performante le ramane doar sa se bucure de noua achiztie.

Calitatea masinilor comercializate respecta anumite criterii foarte importante pentru achizitie

 • Fiecare masina comercializata este atestata si detine certificat de buna functionare;
 • Tara de fabricatie este Germania, ceea ce asigura un plus calitatii autoturismelor de marca;
 • Procedurile specializate si personalizate de diagnoza auto sunt realizate in conditii de maxima transparenta;
 • Se efectueaza o revizie tehnica la predarea masinii;
 • Fiecare masina achizitionata benefiaza de transport gratuit in orice oras din Romania;
 • Perioada de garantie, pentru fiecare 15.000 de km rulati este de 3 luni de zile.

Acestea nu sunt singurele aspecte care insotesc autovehiculele achizitionate prin intermediul Leasing Automobile. In momentul in care vreti sa achizitionati auto rulate apelati la un dealer autorizat si cu experienta.

De peste 17 ani – Dealer auto cu experienta

Leasing Automobile este o companie specializata in comercializarea de modele si marci auto rulate performante inca din anul 2000, iar prin intermediul acestui dealer autorizat accesati cele mai bune solutii de achizitie.
Firmele specializate si partenere cu care compania colaboreaza, determina toate posibilitatile personalizate – in functie de disponibilitatea dvs. materiala – pentru a achizitiona doar masini performante, in conditii optime de finantare.

Semnarea unui contract de leasing presupune parcurgerea anumitor etape preliminare pentru indeplinirea unor conditii de eligibilitate, dar pentru acest lucru trebuie sa va programati o intalnire dedicata consultantei financiare si astfel veti sti in maxim 24 de ore daca sunteti eligibil sau nu.

Compania Leasing Automobile asigura cele mai bune servicii de achizitie masini auto rulate datorita experientei acumulate in toti anii de activitate, iar principala misiune a acestei firme consta in simplificarea considerabila a modalitatilor de achizitie pentru numerosi pasionati de masini auto rulate performante.

LeasingAutomobile.ro – Date de contact

Pentru a descoperi intreaga gama de automobile disponibile intr-unul dintre parcurile auto din tara (din Galati sau Arad) accesati website-ul: www.leasingautomobile.ro si beneficiati de serviciul de transport gratuit pentru fiecare masina achizitionata.

Pentru servicii profesionale de consultanta specializata apelati la unul dintre numerele de telefon din orasele aferente:
- 0741414488 Parc Auto Galati
- 0741414466 Parc Auto Arad.

In conformitate cu alegerea si preferintele dvs., beneficiati de conditii avantajoase de finantare si achizitionati masini auto rulate performante si de foarte buna calitate asigurate de catre Leasing Automobile.

Autor

 • Agentia Fortin
 • +1Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • Bucuresti, Sectorul 2, Strada Agricultori, nr. 113 (Vezi pe harta)
 • 0726538389