Bucuresti

LeasingAutomobile.ro - Masini rulate pentru buzunarul oricui – Beneficiati de cele mai bune oferte!

LeasingAutomobile.ro - Masini rulate pentru buzunarul oricui – Beneficiati de cele mai bune oferte!

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
491

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sa ajungeti proprietarul unuei masini nu mai este de mult un vis ce nu poate deveni realitate, mai ales ca traim intr-o lume aglomerata si agitata si, intr-un fel, suntem obligati se ne rezolvam treburile mult mai rapid prin intermediul masinilor. Daca nu aveti banii necesari nu trebuie sa va faceti probleme pentru ca exista si posibilitatea sa deveniti proprietarul oricarei masini rulate in leasing de la firmele specializate in acest domeniu.

Leasing Automobile – Partenerul de incredere pentru toti pasionatii de masini
In cele mai multe cazuri procesul de cumparare in leasing este unul destul de complicat si dureaza mult timp, dar nu si la compania Leasing Automobile, pentru ca aici aveti accces la documentatia necesara asigurata de care partenerii nostrii de incredere din domeniul serviciilor de leasing.

Beneficiati de avantajele unei masini cumparate in leasing – Oferte specializate promovate de Leasing Automobile in parteriat cu firme specializate in domeniul leasing auto
Principalele avantaje pentru achizitia unei masini rulate Germania:
  • Unul dintre cele mai mari avantaje consta in faptul ca fiecare model in parte este caracteristic producatorilor de nationalitate germana, fiecare reprezentand cate o marca recunoscuta peste tot in lume. In plus, fiecare masina dispune de toate actele necesare in conformitate cu legislatia atat din Romania cat si cea internationala;
  • Costurile sunt mult mai mici pentru o masina rulata in leasing decat oricare alt model nou cumparat direct de la reprezentata;
  • Ratele periodice de leasing auto sunt realizate astfel incat sa se incadreze in veniturile dumneavoastra si sa nu fiti coplesit de plata lunara.
In conformitate cu legislatia romaneasca – Leasing Automobile este compania pentru care seriozitatea serviciilor depinde de satisfactia clientilor
Firma Leasing Automobile isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile si dispozitiile din Romania intocmai pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai avantajoase oferte in deplina legalitate.

LeasingAutomobile.ro – Masini rulate importate din Germania si de intreg teritoriul Romaniei
Pentru orice pasionat de masini de calitate garantata de producatori auto din Germania, va recomandam sa accesati site-ul www.leasingautomobile.ro pentru a vizualiza caracteristicile fiecarui model si marca in parte. In plus, descoperiti anul de fabricatie, totalitatea km reali rulati, tara de origine, capacitatea motorului etc.

Numeroase modele performante disponibile in Parc Auto Leasing Automobile – Showroom Galati
Siguranta conducatorilor auto este foarte importanta si un criteriu esential atunci cand dorim sa achizitionam o masina rulata. Modelele comercializate de dealerul auto Leasing Automobile au toate reviziile facute la zi. Intelegerea faptului ca responsabilitatea trebuie sa depinda de buna functionare a fiecarui model in parte, fiecare masina din Parc Auto Leasing Automobile are certificat de buna functionare, fapt atestat de echipa specializata in diagnoza auto a companiei.

Pentru a beneficia de servicii de consultanta accesati urmatoarele informatii

Showroom Galati:

Strada George Cosbuc Nr 138 Galati, Romania 0741414488
E-mail Galati: office @ leasingautomobile.ro

Showroom Arad:

Calea Timisorii nr. 142 Arad, Romania 0741414466
E-mail Arad: officearad @ leasingautomobile.ro

Date firma – Leasing Automobile

S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE S.R.L.
Numar Registrul Comerțului: J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233

Autor