Bucuresti

Lenjeria pentru patul copilului, repere pentru alegeri inspirate

Lenjeria pentru patul copilului, repere pentru alegeri inspirate

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
157

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Somnul este activitatea principală a nou născuților, primii 2 ani din viață fiind mai mult despre asta, despre creștere, proces care trebuie să se desfășoare în condiții optime de siguranță și confort. În rândul responsabilităților noi pe care le au părinții, alegerea unor lenjerii corespunzătoare pentru pătuțul copiilor este în mod cert una de importanță majoră.

Lenjeria bebelușilor însă nu poate fi oricum, deci după criterii bine stabilite fiecare se va orienta în magazinele de profil pentru a realiza o achiziție adecvată. Despre criterii regăsiți mai jos câteva mențiuni, menite să ușureze căutarea.

Lenjeria pentru patul copilului, o alegere pretențioasă

În general, magazinele de profil vin cu soluții care să se plieze pe bugete variate, deci nu orice se va ridica de fiecare dată la înălțimea așteptărilor. Contează mai presus de toate și este, putem spune, un prim criteriu de urmărit materialul lenjeriei. Preferate sunt desigur cele realizate din bumbac - fie 100%, fie satinat, dar sunt opțiuni potrivite și finetul, bambusul, flanelul sau cocolino. Se disting acestea în rândul opțiunilor prin calitatea pe care o prezintă, prin faptul că pentru astfel de produse sunt oferite de fiecare dată recomandări de spălare și uscare, uneori chiar și în funcție de anotimpul pentru care au fost concepute.

Alegerile trebuie orientate fără îndoială asupra materialelor naturale, organice sau bio, ţesături din bumbac, sigure pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Un alt criteriu de avut în vedere este numărul de piese a lenjeriei. Pare un detaliu care nu ar avea prea multă relevanță, însă de preferat este ca setul să fie unul complet, din același material calitativ, care să susțină somnul adecvat al copilului. Potrivit unui eshop de proporții cu articole pentru copii, ce se adresează părinților - Nichiduta.ro - lenjeria cu 5 piese cel mai cerut produs ar fi. Se regăsește și în portofoliul magazinului, prevăzută cu desene atractive care să stimuleze odihna copiilor și totodată să completeze aspectul camerei. Are la bază un bumbac premium, iar umplutura este din poliester, nonalergic.

Contează desigur dimensiunile, care nu pot fi mai mari decât e necesar pentru că vor reprezenta atât un disconfort pentru copil, cât și un pericol. De asemenea, este important ca cearșaful să fie cu elastic, pentru o fixare sigură pe saltea. Deși nu toți părinții folosesc pernuța pentru bebeluși, există modele special concepute pentru aceștia, care le vor asigura o odihnă adecvată și o poziție corectă. Varianta slim disponibilă în magazinul menționat este ideală.

Un set care vine completat și de apărătoare laterale este de dorit, întrucât în acest fel întregul pătuț va fi o zonă sigură. Atât lateralele, cât și zona capului și a picioarelor va fi protejată. Cu astfel de piese ale lenjeriei, există siguranța că micuții sunt protejați contra accidentelor sau oricărui tip de lovituri. Nici curenții de aer, în cazul în care există, nu vor afecta bebelușul.

Astfel de criterii trebuie să primeze vizavi de lenjeria pentru pătuțul copilului. Calitatea, siguranța și confortul oferite micuților sunt aspecte de bază de fiecare dată.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0743243306, 0726680333