Bucuresti

Les Elephants Bizarres

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Prima actiune a Asociatiei Tineri pentru Viitor este organizarea unui concert caritabil, venind in ajutorul copiilor cu o situatie materiala mai putin favorabila, mai exact banii stransi din vanzarea biletelor vor fi alocati pentru achizitionarea de haine pentru acestia.

Ce facem diferit?Nu am ales un orfelinat sau centru de palsament. De ce? E foarte simplu! Majoritatea centrelor de plasament primesc sponsorizari si donatii din partea multor personae fizice sau juridice. Foarte multe ONG-uri si asociatii "vad precum calul" adica doar in fata, trebuie schimbata mentalitatea si sa incercam, mai ales noi tinerii, sa facem ceva sa iesim din acest "mainstream" din punctul nostru de vedere monoton. Asadar, daca ne uitam in jur vedem multi copii necajiti care nu apartin de centre de plasament, parintii acestora dorind sa ii aiba aproape de ei orice ar fi, de aceea ne-am gandit sa organizam acest eveniment caritbil.

Concertul va avea loc pe 15 noiembire in Club Fabrica strada 11 iunie, nr.50, incepand cu orele 21:00. Pretul biletului este de 10 lei, acestea poate fi achizitionat in ziua concertului de la locatie. La concert vor fi alaturi de noi Les Elephants Bizarres, Dj Gojira, Moebius, Velosonics si CooLaE. Va asteptam cu drag sa ne distram si sa facem o fapta buna impreuna !

Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor a fost fondata in luna iulie 2013, la propunerea presedintilor de comisii din Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2.In prezent asociatia este alcatuita din 20 de membrii activi, alaturi de care se vor alatura si alti tineri dornici sa se implice in diferite actiuni caritabile, umanitare, tineri care viseaza la o Romanie frumoasa, mai ales din punct de vedere moral si cultural.