Referendum pentru familie
Bucuresti

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
322

Voteaza & Distribuie

Descriere

Les Elephants Bizarres deschid concertul IYEOKA de pe 12 aprilie din Hard Rock Cafe

Trupa Les Elephants Bizarres este cu siguranță pe val. După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenția sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru „diversitatea stilistică și influențele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei”.

Cele două trupe mai au în comun energia debordantă pe care o manifestă pe scenă și căldura pe care o transmit publicului.

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întrega lume – ”Simply Falling”, ”Say Yes”, ”Revolution” - și piese noi, creații proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Biletele costa: cu loc la masa 80 de lei, fara loc 60 de lei (in presale) respectiv 90 de lei si 70 de lei in ziua evenimentului si la intrare

Biletele cu loc la masa sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Café si in reteaua de magazine UMAN din toata tara iar biletele fara loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane.

Un eveniment susținut de Best Western Hotel, TV City si Magic FM